Ez meg mi lehet?! (FÉLELMETES! )
2012. szept. 18. 22:43
1/20 Shai-Hulud válasza:
Hát persze!
A Föld tele van olyan lényekkel, amelyek folyamatosan rejtőzködnek a természettudósok elől, nehogy megvizsgálják őket, de az amatőr filmezőknek mutogatják magukat (szerintem pénzért, mert tudják, hogy a youtube-ra akarják feltenni őket.)
Ha én chupacabra lennék, én is így csinálnék.
Pedro
2/20 A kérdező kommentje:
2012. szept. 18. 22:55
3/20 anonim válasza:
Kamu. Már csak abból is látszik, hogy az első alak kb. 50 centi magas, a második meg közel emberméretű. Manipulációk, legalább igényesek legyetek!
5/20 A kérdező kommentje:
Annunaki........ de igazi vagy kamu?
2012. szept. 18. 22:58
6/20 A kérdező kommentje:
De én a chupachabrásat majdnem elhittem de most is elhiszem 50-50%-ban
2012. szept. 18. 22:59
7/20 anonim válasza:
Akkor te jó nagy hülye vagy.. 100%-ban!
8/20 A kérdező kommentje:
nem is látom hogy mi az :D de igazinak tűnik lehet hogy egy majom :D
2012. szept. 18. 23:10
9/20 Shai-Hulud válasza:
Kedves kérdező, ilyen barom videókat egy közepes amatőr is tud csinálni, és csinál is, tele van ilyenekkel a youtube...
Szerinted miért van az, hogy még egyetlen tudós sem akadt ezekre a lényekre? Sehol egy leírás róluk, senki sem tanulmányozta ezeket, még csak egy cikk sem jelent meg "ismeretlen lényekről" akiket szerencsés kölyköknek sikerült "véletlenül" lefotózniuk.
Neked ezek nem tűnnek fel???
10/20 anonim válasza:
Nem!! A buta emberek tudják, hogyan kell egy bolondból 100-at csinálni. ha el hiszed, te leszel a 101.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!