Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek járnak a falunkban,...

Szellemek járnak a falunkban, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy pici, kihalt faluban lakom, ahol tegnap a barátomék érdekes dolgot vettek észre: egy felhőszerű képződmény lebegett a levegőben, ami egyáltalán nem mozdult meg, majd egy pillanattal később eltűnt.

A barátom egyébként mérnöknek tanul, és egyáltalán nem hisz semmiféle természetfeletti dologban, de ezt ő sem tudta megmagyarázni.

Ezt követően néhány óra múlva a kistestvérem játékmotorja magától elindult a szemünk láttára.

Nem sokkal később - ugyanazon az éjszakán - mondtam valamit a barátomnak (hogy szeretem), és erre olyan ijesztő suttogással válaszolt ("hát még én"), hogy összerezdültem a félelemtől.

Másnap, mikor nevetve meséltem neki, hogy megijedtem a hangjától, közölte, hogy ő nem mondott semmit.

Nem lehetett, hogy már álmodtam, mert két perccel azután történt, hogy lekapcsoltuk a villanyt és lefeküdtünk.

Hiszem, hogy valaki más suttogott a fülembe.

Ugyanezen az éjszakán történt, hogy hallottam ahogyan valaki tologatja a kistestvérem motorját, amikor a házban már mindenki aludt. (A folyosón sötét volt és lépéseket sem észleltem.)

Mi a teendő ilyenkor?

2012. szept. 8. 17:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A barátod rendelt tőlem a szellem és démon valamint reptoidkölcsönzőböl ijesztegetés céljából egy lényt. Becsüld meg az élményt.

Ugyanitt rézfas.ú bagoly műanyag pöllővel eladó vagy elcserélhető loúra.

2012. szept. 8. 22:36
 22/28 anonim ***** válasza:
gyüjcs össze egy csomó embert fegyverkezetek fel porszívókkal és éjszaka menjetek szellem vadászatra XD
2012. szept. 9. 10:22
 23/28 anonim ***** válasza:

lehet hogy egy rontó motoros-szellem a felelős ezekért

hajtsd végre a 666 milliárdszoros energiájú szellem-megsemmisítő szertartást, vagy tegyél egy lélekcsapdát a motorra

2012. szept. 9. 19:18
 24/28 anonim ***** válasza:
Én inkább a mágikus egérragasztót ajánlom vagy az asztrál légypapírt.
2012. szept. 9. 19:38
 25/28 anonim ***** válasza:
sziasztok! elnézést a zavarásért de itt lehet jelentkezni szellemirtó tanfolyamra?ha betelt az se baj akkor a szellemologusosat választom.... :D
2012. szept. 10. 15:15
 26/28 anonim ***** válasza:
Akció!!! Slenderman öltönyök tisztítása féláron!Bármilyen szennyeződést eltávolítunk, legyen az akár vér vagy majonéz.
2012. szept. 10. 15:50
 27/28 Elipszis33 válasza:
Pontosan mi a neve a falunak?
2012. szept. 10. 17:09
 28/28 anonim ***** válasza:
silent hill
2012. szept. 10. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!