Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek szellemek?

Léteznek szellemek?

Figyelt kérdés
Mi otthon a temető mellett lakunk. Anyukám azt mondta, amikor nem voltam otthon, gyermekkacagást hallott a szobámból. Mert volt a településemen egy járvány, amitől sok gyerek meghalt. Mit gondoltok, léteznek szellemek?
2012. aug. 1. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. aug. 1. 11:57
 2/10 anonim válasza:
de igen
2012. aug. 1. 16:17
 3/10 anonim válasza:
léteznek.
2012. aug. 4. 21:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Szerintem is léteznek. Rengetegen mondják hogy nem.

Köszönöm válaszaitokat!

2012. aug. 6. 11:26
 5/10 anonim válasza:
Aki azt mondja nem az egyszerū. Mert igen is léteznek, de nem nagyon ugy ahogy elképzelitek (néhányan) ha kellinfo irj uzif
2012. aug. 6. 21:39
 6/10 anonim válasza:
léteznek. pont mentem fürödni, utánam meg a barátnôm. együtt mentünk be a szobába és a szobaajtó csukva volt. ilyen üveges volt és pont amikor nyitottam vna ki, árnyékot láttam az ablakban, egy kopasz csávót vagy mit és zörgött a konyhában, dobálta a kanalakat. kimentem, persze nem volt ott senki. ekkor meg a fészerbôl jöttek zajok, mintha vmi tologatná az öcsém játékkocsijait. késôbb anyám hazajött és kérdezgettem hogy ki lakott ebben a házban régebben. egy öreg nôt mondott, akinek volt egy fia aki rákos volt és a kemo miatt kopasz lett.
2012. aug. 10. 10:25
 7/10 Kini :)) válasza:
szerintem nem léteznek, de ki tudja...
2012. aug. 20. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Akik nem hisznek a szellemekben, azoknak üzenem, hogy szellemek igenis léteznek.

Természetesen nem úgy, ahogy az emberek elképzelik őket, de léteznek. Na tehát akkor mi is az a szellem:

A szellem a halott ember lelke. Amikor egy ember meghal, a lelke beleszáll egy másik lénybe (természetesen olyan lénybe, aki most fog megszületni, mert ha már él, akkor már van lelke).

De ha a lélek nem akarja elhagyni a múltat, és új testbe szállni, akkor úgy marad. Ez alatt azt értem, hogy éli tovább az életét, csak nem húsvér emberként, hanem valahogy olyan csak félig meddig "valóságosként". Tehát létezik, de mégse.

No szóval a szellem egy "bolyongó, testét vesztett lélek".

És muszáj hogy létezzen, mert ha meghal egy ember megsemmisülhet a teste, az agya, de a lelke nem. A lelke tovább él, és ha nem költözik új testbe, akkor mint már említettem "bolyong" és ezeket a lelkeket nevezzük szellemnek. Vagyis, nem hiszem hogy egyáltalán látni lehet őket, vagy megidézni, de igenis vannak.

A kérdezőnek pedig azt mondom, hogy amit anyukád hallott az egy halott gyerek lelke volt.

Üdv:KDzs-2-0-0-0

2012. nov. 4. 08:44
 9/10 anonim válasza:
Nálam is torténtek már szellemes dolgok, de nem tudom pontosan hogy az milyen természet feletti lény lehetett. Lehet az szellem démon vagy egyébb más kísértet is! Nálunk az ajtók szoktak kinyílni és ma ia észrevettem egy foltot a padlón ami mozgott és oda mentem hozzá, aztán még kozelebb akkor nem mozdult el és amikor ráléptem felment a falra és egyedul vagyok othon igaz hogy fényes nappal van de én mégis féllek toluk!! Szerinted ez milyen lény??
2012. nov. 10. 14:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Szellem...szellem, igen...nekem a nagypapám halt meg...és minden este csak egy pontok érzek ilyen bizsergető érzést...mintha simogatna...
2012. nov. 11. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!