Léteznek szellemek?
Szerintem is léteznek. Rengetegen mondják hogy nem.
Köszönöm válaszaitokat!
Akik nem hisznek a szellemekben, azoknak üzenem, hogy szellemek igenis léteznek.
Természetesen nem úgy, ahogy az emberek elképzelik őket, de léteznek. Na tehát akkor mi is az a szellem:
A szellem a halott ember lelke. Amikor egy ember meghal, a lelke beleszáll egy másik lénybe (természetesen olyan lénybe, aki most fog megszületni, mert ha már él, akkor már van lelke).
De ha a lélek nem akarja elhagyni a múltat, és új testbe szállni, akkor úgy marad. Ez alatt azt értem, hogy éli tovább az életét, csak nem húsvér emberként, hanem valahogy olyan csak félig meddig "valóságosként". Tehát létezik, de mégse.
No szóval a szellem egy "bolyongó, testét vesztett lélek".
És muszáj hogy létezzen, mert ha meghal egy ember megsemmisülhet a teste, az agya, de a lelke nem. A lelke tovább él, és ha nem költözik új testbe, akkor mint már említettem "bolyong" és ezeket a lelkeket nevezzük szellemnek. Vagyis, nem hiszem hogy egyáltalán látni lehet őket, vagy megidézni, de igenis vannak.
A kérdezőnek pedig azt mondom, hogy amit anyukád hallott az egy halott gyerek lelke volt.
Üdv:KDzs-2-0-0-0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!