Szellemek járnak a falunkban, mit tegyek?
Sziasztok!
Egy pici, kihalt faluban lakom, ahol tegnap a barátomék érdekes dolgot vettek észre: egy felhőszerű képződmény lebegett a levegőben, ami egyáltalán nem mozdult meg, majd egy pillanattal később eltűnt.
A barátom egyébként mérnöknek tanul, és egyáltalán nem hisz semmiféle természetfeletti dologban, de ezt ő sem tudta megmagyarázni.
Ezt követően néhány óra múlva a kistestvérem játékmotorja magától elindult a szemünk láttára.
Nem sokkal később - ugyanazon az éjszakán - mondtam valamit a barátomnak (hogy szeretem), és erre olyan ijesztő suttogással válaszolt ("hát még én"), hogy összerezdültem a félelemtől.
Másnap, mikor nevetve meséltem neki, hogy megijedtem a hangjától, közölte, hogy ő nem mondott semmit.
Nem lehetett, hogy már álmodtam, mert két perccel azután történt, hogy lekapcsoltuk a villanyt és lefeküdtünk.
Hiszem, hogy valaki más suttogott a fülembe.
Ugyanezen az éjszakán történt, hogy hallottam ahogyan valaki tologatja a kistestvérem motorját, amikor a házban már mindenki aludt. (A folyosón sötét volt és lépéseket sem észleltem.)
Mi a teendő ilyenkor?
A kamugép visszatért!
Csak az a baj, hogy egyre lejjebb megy a színvonal a sztorijaidban...
Nem tudom, miről beszéltek.:)
Olyan válaszoljon, aki tényleg kompetens a témában, és az ő válaszát előre is köszönöm.
(A kihalt szót a kies szinonimájaként szokás használni.)
Végre! :)
A kérdés az, hogy mit tegyek, hogy ezek a jelenségek ne ismétlődjenek. Vagy lehet egyáltalán tenni valamit?
A kihalt szót a kies szinonimájaként szokás használni
Nem, az a kietlen, amire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!