Veszélyes a szellem idézés, ha először akarom próbálni?
Igazából még nem tudom ki idézne velem szellemet, az ismeretségi körömbe nincs olyan aki túlságosan is szeretné őket. Jó, én sem szeretem őket, de a papám aki 7 évvel azelőtt hogy megszülettem meghalt. Szeretnék vele beszélni, furcsa érzés, mert nem ismertem és mégis hiányzik:(
Mit tanácsoltok?
Elso vagyok
Nekem egyik osztalytarsam meselte h egyszer a barataival elhataroztak,h szellemet ideznek.Es kulonbozo jeleket adtak ,amire kaptak valaszt. Azota a barataival nem is beszelnek errol,rossz elmenykent maradt meg nekik.Soha tobbet ilyet nem csinalnanak.Meg tudod abban a helyzetben meg egy kis hang is felelmetes.Vagy h vmi megmozdul...az is lehet ,h meg sem mozdult,de bekepzeltek..
Az en velemenyem az,h nem lehet semmit sem kijelenteni,h vannak e vagy nincsenej szellemek..szoval ez olyan dolog,h vki hisz benne vki nem.En szemely szerint hiszek benne,de meg sem fordult ez a fejemben,es felek is.
Te tudod,h mit csinalsz,csak olyat tegyel,amit nem bansz meg.Amit meseltem,az a te dontesed,h elhiszed-e..nekem is ugy meselte az az illeto.
Huuu
Hat ez komoly.
Szerintem ez ugynolyan hit kerdese, mint a keresztenyseg vagy akrmi.
mert pl aki istenhivö az mivel tudja bizonyitani hogy krisztus tenyleg letezett hogy isten teremtette a földet stb.
Nem kell valakit azert leszolni mert hisz valamiben,ja az elözöknek pedig annyit hogy kevesebb horrort nezve talan nem lennenek annyira besz@rik!!
A lenyeg az mindig olyan emberrel csinald ezt aki ismeretes az okkultizmusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!