Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veszélyes a szellem idézés,...

Veszélyes a szellem idézés, ha először akarom próbálni?

Figyelt kérdés

Igazából még nem tudom ki idézne velem szellemet, az ismeretségi körömbe nincs olyan aki túlságosan is szeretné őket. Jó, én sem szeretem őket, de a papám aki 7 évvel azelőtt hogy megszülettem meghalt. Szeretnék vele beszélni, furcsa érzés, mert nem ismertem és mégis hiányzik:(

Mit tanácsoltok?

2012. aug. 26. 22:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

hagyd ezeket a dolgokat

ha komolyan csinálni fogod, nem a papád fög bejönni, hanem éhes entitások, akik a papádnak mondják magukat

le fogják szívni az energiáidat

közöny, apátia, kedvetlenség, érdektelenség, depresszív hangulat

2012. aug. 26. 23:37
 12/24 Saint Zero ***** válasza:
Ha a papad 7 evvel azelott halt meg mielott megszulettel ,akkor hidd el ,nem o az apad. :) vagy rosszul irtad?
2012. aug. 26. 23:49
 13/24 anonim ***** válasza:

Utolsó: A papájáról beszél, nem az apjáról te nagyeszü...

Amúgy meg nem veszélyes, egy alkalommal se, mert semmi se fog történni.

2012. aug. 26. 23:54
 14/24 anonim ***** válasza:

Elég sok mezei kis semmilyen szellemidézés létezik. ezek veszélytelenek, és nem is történik semmi, csak nagyritkán,inkább ilyenkor bebeszéled magadnak.

Ha komolyan akarod, SEMMIKÉPPEN ne egyedül vágj bele. Veszélyes játék. Mindig legyen olyan aki már csinált ilyet. És még így is bele tudsz botlani valami olyanba amit nem akarsz.

2012. aug. 27. 00:37
 15/24 anonim válasza:
Súrnak van igaza, rá hallgass. Bármi jön elő, az nem a papád lesz az tuti. Inkább valamilyen démonra számíthatsz.
2012. aug. 27. 10:12
 16/24 anonim ***** válasza:
45%
Ne hallgass a többiekre, csak ijesztgetni akarnak. Nem fog semmi előjönni csak ha hiszel benne, akkor beparáztathatod magad és azt fogod hinni tényleg valami gonosz szellemet idéztél. Próbáld azt hinni, hogy sikerült és a nagyapádat idézted meg, hátha sikerül bebeszélni magadnak és akkor te is örülni fogsz.
2012. aug. 27. 10:20
 17/24 anonim ***** válasza:
Még ha létezik is ilyen, nem ajánlanám, hogy belefogj, főleg akkor, ha egyedül akarod csinálni! A papád 7 éve elment, nem is ismert. nem fog működni a dolog.
2012. aug. 27. 12:13
 18/24 A kérdező kommentje:
Hiszek istenben is, hiszek a szellemekben is. Tudom hogy a papám nem ismert, de remélem tud rólam!
2012. aug. 27. 13:48
 19/24 A kérdező kommentje:
Szeretnék találni egy olyan embert aki segít az ilyenekben
2012. aug. 27. 13:54
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Olyan embert nem fogsz találni, maximum olyat aki átver és kizsákmányol. Ha annyira hiszel az ilyenekben, akkor menny el a sírjához és ott mondd el neki, amit szeretnél.
2012. aug. 27. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!