Szerintetek Létezik olyan, hogy kopogó szellem?
12- es vagyok.
Szóval. Nem azt írtam, hogy mindenki a lábujj- ízületeit recsegteti, aki kopogószellemet vél hallani, hanem hogy annak a testvérpárnak a konkrét esete után terjedt el a kopogószellem- észlelés. Vagyis, hogy a megmagyarázhatatlannak hitt zörejekre ráhúzták ezt a magyarázatot.
Bármilyen meglepő, de akkoriban az ilyen trükközésből fényesen meg lehetett élni. Nem voltak szkeptikusok, nem nagyon létezett más magyarázat, hát elhitték. Ugye borzongani és rémüldözni mindenki szeret, hát tódulták rá az emberek, és szívesen fizettek, csak hogy a két nővér "kapcsolatba lépjen" elhunyt szeretteikkel.
Szerintem a hőtágulás jelensége kielégítő magyarázat a bútorok recsegésére. Például a mi szobánkban mindig az az asztal recseg, amin a TV áll. Régi fajta készülék, jelentős hőt fejleszt és ad le az asztalnak. Kikapcsolás után kis idővel szokott nagyokat reccsenni.
Nem meggyőzni akarlak, csak megmutatni, hogy létezik más alternatíva is.
de én nem magyarázom bele h szellem. De tökre mindegy...
Mellesleg egyesek tényleg ufókról vagy boszorkányokról kérdezősködnek, amik egyébként szerintem úgymond sokkal "tabubbak", mint a szellemes témák.
Szia!
Igen,szerintem létezik,de nálad nem biztos,hogy az van...
Én is szoktam úgy érzeni,hogy valaki figyel,de lehet,hogy érzékeny vagy a horror filmekre.
(Ha nézel egyáltalán).
A bútorok bármitől recseghetnek:Kopogóbogár,túl régi a bútor,és még több okból is.
Nem kell egyből szellemre gondolni,én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!