Lépteket szoktam hallani. Ez milyen szellem?
Általában hajnali 3-4 körül mindig felkelünk mert anyám Budapestre jár piacra...olyankor én tévézni szoktam és hallani szoktam az előszobából lépteket...reflexből szinte mindig odanézek...de utána is hallom(megjegyezném hogy ők kint a teraszon szoktak kávézni-cigizni)...Viszont történt olyan is hogy éppen gépeztem és akkor is lépteket hallottam az előszobából(úgy hogy csak én voltam itthon)... és már szinte minden nap úgy érzem hogy figyelnek...
((még ezt hozzátenném hátha fontos:
Ete ha fekszek az ágyamban és nyitva van az ajtóm a szemem sarkából mindig ilyen szellem árnyékot látok...de ha odanézek egy normális árnyék...De mint mondtam ezt csak hozzá tettem hátha fontos...
((Amikor egyszer átjött a barátnőm ő is hallotta a lépéseket..
nem Ete hanem Este ^^"
bocsi a billentyűm is baszakszik egy ideje
A szemed sarkából nagyon sokszor láthatsz árnyakat. Ez a perifériás látásnak tudható be. Azt jelenti, hogy a szemed sarkából is látsz dolgokat, akkor is ha a látásod egy pontra fókuszál.
A léptek pedig nem léptek, inkább recsegések, nem? Hótágulás miatt vannak.
békés vámpír
szerintem összekeversz a kérdezővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!