Lépteket szoktam hallani. Ez milyen szellem?
Figyelt kérdés
Általában hajnali 3-4 körül mindig felkelünk mert anyám Budapestre jár piacra...olyankor én tévézni szoktam és hallani szoktam az előszobából lépteket...reflexből szinte mindig odanézek...de utána is hallom(megjegyezném hogy ők kint a teraszon szoktak kávézni-cigizni)...Viszont történt olyan is hogy éppen gépeztem és akkor is lépteket hallottam az előszobából(úgy hogy csak én voltam itthon)... és már szinte minden nap úgy érzem hogy figyelnek...
((még ezt hozzátenném hátha fontos:
Ete ha fekszek az ágyamban és nyitva van az ajtóm a szemem sarkából mindig ilyen szellem árnyékot látok...de ha odanézek egy normális árnyék...De mint mondtam ezt csak hozzá tettem hátha fontos...
((Amikor egyszer átjött a barátnőm ő is hallotta a lépéseket..
2012. aug. 24. 08:21
21/24 Kuroyuki Hime válasza:
Egyszerű eltévedt lélek... ha tényleg szellem. De ha nem háborgatod, akkor ő se fog bántani téged... és ha fekvő helyzetben vagy, akkor nem tud bántani... amúgy nem hiszem, hogy gonosz lenne...
23/24 knakx válasza:
egy kérdés milyen házban laktok? mármint úgy értem a hazatok/lakásotok története nagyban befolyásolhatja a dolgokat. szellemek nem csak a semmiből jönnek. ha valóban van bizonyíték rá, hogy az előttetek ott élőkkel is történtek már furcsaságok vagy valami történt abban a házban meg mielőtt oda költöztetek volna, nagy esély van rá, hogy valóban szellem vagy valami hasonló. ha meg nem történt semmi akkor lesz rá tudományos magyarázat is.
24/24 anonim válasza:
Szia én is így vagyok ezzel sőt még van amikor a tárgyak maguktól leesnek sőt van amikor a tévé és a dvd lejátszó önéletet él!PL egyik nap reggel felkeltem kimentem bementem a szüleim hálószobájába ott van a tévé és a dvd lejátszó.Csak valamit akartam tőle kérdezni de látom sehol senki...hátat fordítottam egyszer csak bekapcsolt a dvd lejátszó ami nem indulhat így el magától ugyanis a távirányító még pár évvel ezelőtt eltűnt hozzá sőt nem is szoktuk használni...beindult egy film ami nekünk otthon tudtommal meg sem volt valami olyan film volt amit láttunk már és utáljuk.szval beindult a film és azt vettem észre hogy beletekernek...és akkor döbbentem rá hogy minden filmet múltkor odaadtunk a rokonoknak mert nekünk nem kellett.na mindegy odamentem hozzá leállítottam kivettem a dvd-t és egy üres egyszer írható dvd volt benne kikapcsoltam mindent elmeséltem anyámnak aki nem hitte el.....( ja és ez semmi mi temető mellett lakunk :D és van egy két rokonom aki már eltávozott... :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!