Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lépteket szoktam hallani. Ez...

Lépteket szoktam hallani. Ez milyen szellem?

Figyelt kérdés

Általában hajnali 3-4 körül mindig felkelünk mert anyám Budapestre jár piacra...olyankor én tévézni szoktam és hallani szoktam az előszobából lépteket...reflexből szinte mindig odanézek...de utána is hallom(megjegyezném hogy ők kint a teraszon szoktak kávézni-cigizni)...Viszont történt olyan is hogy éppen gépeztem és akkor is lépteket hallottam az előszobából(úgy hogy csak én voltam itthon)... és már szinte minden nap úgy érzem hogy figyelnek...

((még ezt hozzátenném hátha fontos:

Ete ha fekszek az ágyamban és nyitva van az ajtóm a szemem sarkából mindig ilyen szellem árnyékot látok...de ha odanézek egy normális árnyék...De mint mondtam ezt csak hozzá tettem hátha fontos...

((Amikor egyszer átjött a barátnőm ő is hallotta a lépéseket..

2012. aug. 24. 08:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Valóban úgy tűnik, hogy összekevertelek benneteket, de így legalább egy csapásra, két legyet ütöttem, ha nem gond. :D
2012. aug. 24. 10:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
én járkálok a házatokban,és jól érzed figyellek mert olyan édesen alszol :$ :D
2012. aug. 24. 13:04
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Ez egy birodalmi lépegető szellem, kell egy szellem hósikló hogy lezúzd. Amúgy meg semmi félnivalód nincsen, ez csak valami izébigyógec.
2012. aug. 25. 00:33
 14/24 A kérdező kommentje:

már 5 éve ebben a házban lakunk...kertes ház és csak mi lakunk itt(elvileg)

patkányok meg nincsenek

2012. aug. 25. 08:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éve lakok itt, mégis hallok a fal, a tévé, és a padló felől recsegéseket. Hőtágulásnak nevezik, akkor is, ha te szellemet akarsz ebbe belemagyarázni... de semmi nincsen ott.
2012. aug. 25. 08:35
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha még egyszer hallod a lépteket,akkor számítsd ki,hogy honnan jön,és kezdj el futni és focis módon csússz be alá :). Most akkor viccen kívül,az is lehet,hogy csak beképzelitek vagy valami ilyesmi. De ha mégsem akkor rá*asztál,mert ha patkány lenne,akkor az csak gyorsabb lépések lennének,mem ?
2012. aug. 26. 07:03
 17/24 A kérdező kommentje:
mondjátok egyfolytában h hőtágulás...de nemtom hányszor kell elmondanom h NEM RECSEGÉS HANEM NORMÁLIS LÉPTEK
2012. aug. 26. 12:15
 18/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Ezekkel hiába beszélsz :( Velem is mindig szemétkednek.
2012. aug. 27. 08:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Úr isten,és te ettõl félsz?!?!?-.-"

K#rva nyáva vagy b#szd.

Hát akkor te a multkor az én helyembe az elmegyógyászhoz rohantál volna bömbölve.Pedig az se meg akart ölni valami sztori(el vétette a dobást :D),de ez ahoz képest gyerek mese.Csak nem írom ide hogy mi történt mer akkor mindenki le hurrogna,mondanák hogy:kamu meg mit szívsz?!?.De ha kiváncsi vagy hogy mi történt akkor ki írom kommentbe

2012. aug. 27. 11:40
 20/24 anonim ***** válasza:
Kicsit több komolyságot mások problémájával szemben ha kérhetném. Igazán megérdemli :) Én tudom milyen ez.
2012. aug. 27. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!