Szerintetek Létezik olyan, hogy kopogó szellem?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem, hogy hozzámtapadt egy szellem. Pár éve kezdődött. Olyan furcsa érzés volt, (meg az is), mintha valaki figyelne. A bútorok a szobámba recsegnek-ropognak főleg éjszaka. régen eléggé féltem,de mára már megszoktam. És ebben biztos vagyok hogy egy szellem, vagy valami lény az.esetleg valaki érzett már úgy, mint én? Várom a válaszokat és a véleményeket. kérem, hogy aki csak gúnyolódni tud ne írjon!2012. aug. 26. 12:07
1/28 x) válasza:
Nem kéne mindenbe belemagyarázni hogy szellem. A bútoraid a hőtágulás miatt recsegnek. Mindenkinél előfordul, mégsem parázik mindenki hogy "jajj szellem". Ne beszéld be magadnak hogy szellem. Léteznek szellemek, de amit leírtál az édeskevés egy szellemhez.
2/28 anonim válasza:
Szerintem létezik, de ez tuti hogy nem attól van.
(másrészről nem biztos, hogy a poltergeist jelenséget szellem okozza)
3/28 anonim válasza:
A fene... véletlenül felpontoztam az elsö választ, mielött még azt a részt olvastam volna, hogy "léteznek szellemek" :/
4/28 A kérdező kommentje:
szerintem meg szellem, mert volt hogy elegem lett belőle én is ilyesmire gondoltam, és bezártam ajtót, ablakot, aztán lefeküdtem és volt 2 nagy csattanás. nagyon megilyedtem
2012. aug. 26. 12:27
5/28 anonim válasza:
Dobáld meg a szellemet egy helyesírási szótárral akkor.
Attól majd ö is megiJed :)
6/28 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. Mondtam h nem vagyok rád kíváncsi
2012. aug. 26. 12:34
8/28 anonim válasza:
"És ebben biztos vagyok hogy egy szellem, vagy valami lény az."
Innentől a kérdésed felesleges.
9/28 anonim válasza:
Ha elhatároztad, hogy szellem, vagy lény, ne kérdezz minket, élj ebbe a tudatba!
De amúgy nem! Nincs igazad! Nem szellem.
10/28 A kérdező kommentje:
a poltergeist szó jelentése kopogó szellem. hogy érted h ezt a jelenséget nem csak szellem okozhatja?
2012. aug. 26. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!