Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény lehetett ez?

Milyen lény lehetett ez?

Figyelt kérdés
Pár napja este mikor kinn voltam akkor megjelent valami hatalmas ami hasonlitott egy kutyára de nem az volt mert ekkora kutya nincs. Megpróbáltam elijezteni de vadabb lett és ezért berohantam. Este nem merek kimenni mert félek hogy visszajön a rendőrhöz meg nem fordulhatok ezzel mert hülyének néz. Kérlek segícsetek.(remélem így már el fogadható)

2012. aug. 23. 16:03
1 2 3 4
 31/31 amatorkriptozoologus ***** válasza:

Gumilövedékes gázrevolver vagy muzeális gumilövedékes puskának hívják a megoldást. Szabadon tartható, önvédelemre alkalmas eszközök, és mivel a 12-15mm-es csak felidegesít egy kutyá, így ajánlom a 18mm-es kalibert, amiből pisztolyként a keserű onesta revolvert ajánlanám puskának pedig a keserű onestát vagy keserű home defendert, de elviekben mégjobb megoldás lehet a sima gáz-riasztó pepper patron (nem CS, hanem PEPPER jó inkább állatokra!) vagy egy egyszerű gázspray (de az is legyen pepper).

Egyébként amit láttál lehet egy dán dog (elég nagyra megnőnek, néha 2 méteresek felágaskodva) vagy valami nagy darab pásztorkutya. Be is jelentheted sintérnél mert lehet hog veszélyes/agresszív. Fegyver nélkül ha meglátod ne közelítsd meg de ne is fuss el ha megtámad. Kutyák ellen szembe kell szállni, nagyobbnak kell magad mutatni és akkor elmegy.

Ne félj, de legyél óvatos, gázspray is elég az elijesztésükhöz, de a 18mm-es gumi sem árt ha nálad van, én ezeknek a kombinációját ajánlom. Csak arra figyelj, hogy gumilövedékest nem lehet hordani közterületen még viselési engedéllyel sem, ha be van gumizva. ill. a gázsprayből is csak a cs-t negedik az utcára, bár azért nem visznek be ha megtalálják nálad, csak adnak egy 50 ezres csekket (Hogy miért, ne kérdezd)

2019. ápr. 27. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!