Milyen lény lehetett ez?
Na most mesélek neked:
Mi a haverjaimmal szinte minden este kijárunk a bányába.(Civilizáció mentes, az erdő közepén.) Ők mindig egy kapásból a városból jövő, külön földes úton jönnek együtt. Én viszont, mivel nekem úgy közelebb van, átvágok a mezőn és az erdőn. Egyik este mikor kiértem a kertből a mezőn két akkora b*szott kutyát láttam meg, amire akkor azt mondtam, hogy vérfarkas!(Most már, túlzás mentesen inkább azt mondanám, hogy nagyra nőtt kuvasz vagy bernáthegyi.) Mind a ketten először csak morogtak. Nem nagyon törődtem velük, mert ha megijedtem volna, akkor csak felhergelem őket. Szemrebbenés mentesen kezdtem el sétálni feléjük. Mire sajnálatos módon a kettő megindult felém... De úgy gondoltam, hogy mivel elfutni SEMMI esélyem, akkor legalább ne adjam már magam olyan könnyen.xD Reflexből lerúgtam mind a kettőt, igazság szerint azt se tudom mit csináltam, de a két kutya nyüszített. Egy darabig elszórakoztam velük, bár akkor már kissé felment a vérnyomásom, de elfutottak, hogy vissza se jöjjenek, mg utánuk futottam, és rájuk ijesztettem. Egy darabig még álldogáltam mire rájöttem, hogy mi a f.sz történt de végül, úgy döntöttem nem érdekel és a bánya felé vettem az irányt. Egyedül mentem át korom sötétben az erdőn, ez után! Igaz mostanság már biztonság kedvéért magamnál hordok egy bicskát, de jobb félni mint megijedni. És ahogy leszűrtem, te is falusi vagy, szóval növessz gerincet férfi létedre és hajrá... Amúgy ha belegondolsz... Az a dög csak egy nagyra nőtt kutya volt. Ha nem az lenne, hanem mondjuk valami E.T féle, nem hiszem azt fogja várni, hogy te előgyere.:) Remélem segítettem. (Amúgy én nem nézlek ezért hülyének Az emberi fantázia rémiszti és csapja be a legtöbb embert!!)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!