Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény lehetett ez?

Milyen lény lehetett ez?

Figyelt kérdés
Pár napja este mikor kinn voltam akkor megjelent valami hatalmas ami hasonlitott egy kutyára de nem az volt mert ekkora kutya nincs. Megpróbáltam elijezteni de vadabb lett és ezért berohantam. Este nem merek kimenni mert félek hogy visszajön a rendőrhöz meg nem fordulhatok ezzel mert hülyének néz. Kérlek segícsetek.(remélem így már el fogadható)

2012. aug. 23. 16:03
1 2 3 4
 21/31 chrishu ***** válasza:
Jaj ne legyél kislány... Most pár nappal ezelőtt látál egy kutyát vagy farkast amit a sötét miatt nagynak néztél és örökké rettegni fogsz? Már rég elment ha volt is ott valami az nem kuksol napogik a bokorban rád várva...
2012. aug. 23. 20:03
 22/31 anonim ***** válasza:
Szabad megkérdeznem hogy miért lett töröltetve az egyik válaszom?????
2012. aug. 23. 22:29
 23/31 anonim ***** válasza:
Ne aggódj kérdező, ma már 5 embert tiltottak ki, aki a kérdésednél szórakozott. X) és chrishu lesz a következő, mert még mindig folytatják.
2012. aug. 23. 22:50
 24/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy észlény volt.
2012. aug. 23. 23:37
 25/31 anonim ***** válasza:

Na most mesélek neked:

Mi a haverjaimmal szinte minden este kijárunk a bányába.(Civilizáció mentes, az erdő közepén.) Ők mindig egy kapásból a városból jövő, külön földes úton jönnek együtt. Én viszont, mivel nekem úgy közelebb van, átvágok a mezőn és az erdőn. Egyik este mikor kiértem a kertből a mezőn két akkora b*szott kutyát láttam meg, amire akkor azt mondtam, hogy vérfarkas!(Most már, túlzás mentesen inkább azt mondanám, hogy nagyra nőtt kuvasz vagy bernáthegyi.) Mind a ketten először csak morogtak. Nem nagyon törődtem velük, mert ha megijedtem volna, akkor csak felhergelem őket. Szemrebbenés mentesen kezdtem el sétálni feléjük. Mire sajnálatos módon a kettő megindult felém... De úgy gondoltam, hogy mivel elfutni SEMMI esélyem, akkor legalább ne adjam már magam olyan könnyen.xD Reflexből lerúgtam mind a kettőt, igazság szerint azt se tudom mit csináltam, de a két kutya nyüszített. Egy darabig elszórakoztam velük, bár akkor már kissé felment a vérnyomásom, de elfutottak, hogy vissza se jöjjenek, mg utánuk futottam, és rájuk ijesztettem. Egy darabig még álldogáltam mire rájöttem, hogy mi a f.sz történt de végül, úgy döntöttem nem érdekel és a bánya felé vettem az irányt. Egyedül mentem át korom sötétben az erdőn, ez után! Igaz mostanság már biztonság kedvéért magamnál hordok egy bicskát, de jobb félni mint megijedni. És ahogy leszűrtem, te is falusi vagy, szóval növessz gerincet férfi létedre és hajrá... Amúgy ha belegondolsz... Az a dög csak egy nagyra nőtt kutya volt. Ha nem az lenne, hanem mondjuk valami E.T féle, nem hiszem azt fogja várni, hogy te előgyere.:) Remélem segítettem. (Amúgy én nem nézlek ezért hülyének Az emberi fantázia rémiszti és csapja be a legtöbb embert!!)

16/L

2012. aug. 26. 12:22
 26/31 anonim ***** válasza:
Na mi történt? Volt kint valami?
2012. aug. 29. 21:41
 27/31 DrarkPain válasza:
Honnan tudjátok és ha igen és ha nem ?! Inkább válaszoljatok amugy inkább ird körül mit láttál akkor jobban tudunk segíteni hol élsz erdőtájt van kerítésetek és olálkodik a közelben medve ? szőrős vagy csupasz erős vagy vékony termetű ha tudni szeretnéd h mi volt az ha igaz akkor írd körül .
2012. dec. 13. 20:55
 28/31 anonim ***** válasza:
65%
Az egy loú volt!
2015. júl. 10. 01:42
 29/31 anonim ***** válasza:
54%

Biza, gyün a loú!

Veccőzd el!

2015. aug. 20. 00:32
 30/31 Pjnonstop ***** válasza:
pokolkutya?..nekem ez ugrik be a leírás alapján.
2016. jan. 17. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!