Milyen lény lehetett ez?
Figyelt kérdés
Pár napja este mikor kinn voltam akkor megjelent valami hatalmas ami hasonlitott egy kutyára de nem az volt mert ekkora kutya nincs. Megpróbáltam elijezteni de vadabb lett és ezért berohantam. Este nem merek kimenni mert félek hogy visszajön a rendőrhöz meg nem fordulhatok ezzel mert hülyének néz. Kérlek segícsetek.(remélem így már el fogadható)2012. aug. 23. 16:03
11/31 anonim válasza:
Egyszerű a válasz. Ne menj ki éjjel. Máris nem lesz semmi bajod, azon kívül h valaki egyszer jól megver, ha ennyit hazudozol.
12/31 A kérdező kommentje:
Muszáj lenne kimennem éjjel mert az állatok akkor éheznek meg újra és aki csak vicceskedni akar az mehet el.
2012. aug. 23. 17:37
13/31 anonim válasza:
A Zordó az a Harry Potterben szereplő lény. Nem, ez nem vicc és trollkodás, a 3. kötetben olvashatsz róla.
14/31 A kérdező kommentje:
Figyejjetek! Az egész napomat azzal tőltötem hogy külömböző kutyához hasonlító lények után kutatam a netten. Nem csak a természet feletti lények között hanem a vad állatok között is de nem találtam semmit. Én tényleg láttam ezt a lényt mlg ha nemis természet feletti és tényleg nem kutya mert akkora volt mint egy lo. Kérem aki tudgya mi ez írja le mert nagyon fontos lenne.
2012. aug. 23. 18:03
15/31 A kérdező kommentje:
Legaláb azt mondgyátok meg kihez fordulhatok segítségért mielőtt megint törlik a kérdést mijatatok.
2012. aug. 23. 18:30
16/31 anonim válasza:
Hát milyen férfi vagy te öcsém?! Úgy viselkedsz mint egy kislány: "JAJ nem merek kimenni van kint egy loú és félek tőle". Tiszta szégyen. Napok óta azért kuksolsz bent a házban, mert láttál valamit napokkal ezelőtt, ki tudja milyen állapotban. Szerinted ha van kint valami tényleg nagyon veszélyes akkor nem ette volna már meg az állatokat....
Amúgy meg gondolj bele ha a középkorban vagy még régebben valaki meglátott valami furát a kertben, bement és megnézte a gépen hogy vajon mi lehetett az?? Dehogyis hanem kiment valami fegyverrel és jól ellátta a baját....
Szóval szed már össze magad.....ne légy kislány.....
17/31 A kérdező kommentje:
Úgy nekem is nagy lenne a szájam ha nem én láttam volna de hid el igazán félelmetes volt. Rásóztam egyett de még jobban morgott meg amúgy sem vagyok egy harcias tipús.
2012. aug. 23. 18:51
18/31 anonim válasza:
Na akkor ide figyelj én LÁNY vagyok....És simán mászkálok este full sötétben a kertben....Volt már nekem is, hogy este hallottam valamit hátul és ODA mentem...és nézd most itt vagyok, nem evett meg semmi...szóval szedd már össze magad, vagy max menj a szomszéddal ha ennyire félsz.
19/31 A kérdező kommentje:
Az lesz de lehet hogy te halottál valamit de nem láttad.
2012. aug. 23. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!