Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veszéllyes az Ouija tábla...

Veszéllyes az Ouija tábla használata?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 10:24
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Nagyon, de nagyon buta vagy, már ne is haragudj, és ráadásul abból a fajtából, aki szűklátókörű is, de nagyon okosnak hiszi magát!

Az ilyen emberrel gyötrelem vitatkozni, mert csak a magáét fújja.

Nem az a titok okos, hogy ezek az erők léteznek, hanem az, hogy hogyan használják fel őket.

De, tudod, mit?

Most bunkó leszek, mert rosszra biztatlak, de ha ennyire nincsenek rejtett erők, kérlek: Idézz már szellemet!

Jó?

Szerinted nincsenek szellemek, akkor félned sem kell, nem?

Tedd meg!

Ha nem tapasztalsz semmit, és utána sem tapasztalsz fura dolgokat, akkor OKÉ, lehetsz szkeptikus.

Amíg nincs ilyennel tapasztalatod, addig ne beszélj róla.

2012. aug. 23. 16:02
 42/47 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy az hülyéz le másokat, aki ilyen mesés dolgokban hisz. Írd le hogyan kell szellemet idézni és megteszem.
2012. aug. 23. 16:06
 43/47 anonim ***** válasza:
A vásári mutatványossal téveszted össze azt, aki ezoterikus tanokat tanulmányoz. Nem jehova tanúi vagyunk, hogy megtérítsünk boldogot boldogtalant. Aki ezotériát tanulmányoz, az a dolgok okát keresi, mert amit látsz, tapasztalsz az mind csak okozat. Eleve az ezotériának nem az a célja, hogy titkos erőket irányítson, ez velejárója. A tudás a célja, és a tudás azzal jár, hogy amit tudsz alkalmazni is tudod. Egy-egy képességet elsajátítani épp olyan fölösleges, mint ha csak matematikát tanulnál az iskolában, semmi mást. Nem az a cél hogy mutogasd, hanem hogy tudd. Logikusan a legtöbben akik ide írunk elég keveset tudunk. Viszonylag. Legtöbben nem mozdítjuk odébb a hegyet, és nem lobbantjuk lángra a fahasábokat egyszerűen csak az akaratunk által vezérelt erőkkel. Viszont ezeknek a dolgoknak a miértjét keressük. A sikere mindenkinek tehetségéhez mért. A lényeg hogy megértsük hogy miként működik a világ. A tudomány már megmutatta nekünk, hogy nagyjából hogy működik a fizikai, és a fizikaival rokon világ. Ez ezotéria célja hogy megtalálja azt, ami ezt a világot, és a törvényeit okozza, ami nem egy másik világ, hanem a fent említett világ kiterjesztése. Nincsenek mérések. A mérőműszer az ember. Ezért cél az ezotériában az objektivitás, hogy az ember által vizsgált objektív valóságról ne szubjektív képet alkosson. Ez számodra lehet hogy vicc, de előfordulhat, hogy a te világképed szűkös, és nem az ezotériát tanulmányozók képzelete hiperaktív. Ha pártatlan és objektív szemlélőnek tartod magad, akkor belátod, hogy van rá lehetőség, hogy az ezotériával foglalkozóknak van igazsága. Ha szubjektív vagy, akkor viszont úgy véled tévedhetetlen vagy, pedig te magad is csak olyan mérési eredményekre támaszkodsz, amelyek viszonylagosak. Csak akkor érvényesek, ha elfogadod a viszonyítási alapot. Tehát akár még hamis mérések is lehetnek. Bizonyítsd be nekem hogy nincs isten, és akkor én is beállok melléd szkeptikusnak:)
2012. aug. 23. 16:46
 44/47 anonim ***** válasza:

[link]

Na, itt a szellemidézős leírás.

Olvas el, aztán idézz!

Azt hittem bunkóbban válaszolsz vissza, de nem voltál bunkó.

Lehet, hogy nem vagy buta, csak szűklátókörű?

Figyelj ide!

Mondd azt, hogy "Én nem hiszek benne", ezt mindenki elfogadja!

De így kijelenteni dolgokat olyasmiről, amiről nem is tudsz semmit, mert kapcsolatban sem voltál vele, ez nem jó, és tiszteletlenség!

Elárulom, hogy én sem csinálok semmi mágiát, és semmi ezo-praktikát nem folytatok, nem is akarok, mert veszélyes!!!

Volt vele tapasztalatom, és én se hittem benne.

Aztán kénytelen voltam hinni, mert megtapasztaltam.

2012. aug. 23. 16:57
 45/47 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy a cirkuszba mutogassa magát, hanem, hogy a mágiával és a telekinézissel könnyebben lehetne különböző dolgokat elvégezni és megkönnyítenék az emberiség életét. Az előzőnek: Attól, hogy te "rám támadsz" nekem nem muszáj visszatámadnom, mert normálisan is meglehet ezt beszélni. A szellemidézést pedig ki fogom próbálni.
2012. aug. 23. 17:55
 46/47 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy az akaratoddal megmozdíts egy tollat sokkal több erőfeszítés kell, mint hogy megfogd a kezeddel, és felemeld, pörgesd, falhoz vágd, mindezt együttvéve. És egy apró mozdulat is sok év szellemi munkájának eredménye. Az ezotéria nem épp arról híres, hogy megkönnyíti az emberek életét. Nem is ez a célja. Ha valaki elkezd komolyan belemélyedni, valójában súlyos kérdésekkel találja magát szembe, és csak miután ezeken túljutott jön rá, hogy ezek a súlyos kérdések csak a felszín voltak, ami alatt még mélyebb kérdések rejtőznek. Ismétlem, nem a képességek, nem a hatalom az ezoterikus tanok lényege, hanem a tudás. Az csak modern tévhit, hogy ettől az élet önfeledt, boldog, gondtalan lesz. Aki ilyen életre vágyik, az ne foglalkozzon ezotériával. Ha a tudás birtokában vagy, és ennek köszönhetően a képességek is felébredtek, amik a tudásból fakadnak, azt is tudni fogod, hogy az emberiség ebből hasznot akarna húzni, és tudod, hogy ebből nem lehet hasznot húzni. Az anyagiasság a szellemiség halála. Ha hasznot akarsz húzni és ezért gyakorlod a képességeket, izzadtságos munkával elérheted őket, de beleroppansz. Mert az elméd nem képes befogadni mindezt, mert nem képezted. Van aki ilyen képességgel születik. Őt kiközösítik. Inkább elrejti. Ha netán valamelyikünknek innen ebből a beszélgetésből sikerül bármilyen képesség szintjére elérni, nem fogja nagydobra verni, mert mindaz amin keresztülment addig, megtanítja rá, hogy nem érdemes, sőt, nem szabad.
2012. aug. 23. 18:42
 47/47 anonim ***** válasza:

szerintem igen, mivel olyan entitásokat idéztek meg, melyek energia-éhség állapotában vannak

és

belőletek igyekeznek majd táplálkozni

cserébe a legjobb tudásuk vagy pedig aszerint válaszolnak nektek,

hogy minél tovább tartson a kapcsolatotok

ők látják és olvassák a ti aurikus tereteket,

ti viszont nem láttok belőlük semmit

talán meg is rettennétek, ha látnátok őket

a materializáció áll. a ti agyatokból kivont foszforrral történik,

úgyhogy mindig ti fizetitek a cehhet

találkoztatok már ilyen entitásokkal, akik mindig veletek fizettetik ki a számlát

parazitizmusnak hívják ezt a vonást, jellemzője minden élősdi életformának

óvakodni kell az ilyen entitásoktól, legyenek bár látható vagy kifelé tekintő érzékeinkkel nem látható testben

2012. nov. 9. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!