Veszéllyes az Ouija tábla használata?
Nagyon, de nagyon buta vagy, már ne is haragudj, és ráadásul abból a fajtából, aki szűklátókörű is, de nagyon okosnak hiszi magát!
Az ilyen emberrel gyötrelem vitatkozni, mert csak a magáét fújja.
Nem az a titok okos, hogy ezek az erők léteznek, hanem az, hogy hogyan használják fel őket.
De, tudod, mit?
Most bunkó leszek, mert rosszra biztatlak, de ha ennyire nincsenek rejtett erők, kérlek: Idézz már szellemet!
Jó?
Szerinted nincsenek szellemek, akkor félned sem kell, nem?
Tedd meg!
Ha nem tapasztalsz semmit, és utána sem tapasztalsz fura dolgokat, akkor OKÉ, lehetsz szkeptikus.
Amíg nincs ilyennel tapasztalatod, addig ne beszélj róla.
Na, itt a szellemidézős leírás.
Olvas el, aztán idézz!
Azt hittem bunkóbban válaszolsz vissza, de nem voltál bunkó.
Lehet, hogy nem vagy buta, csak szűklátókörű?
Figyelj ide!
Mondd azt, hogy "Én nem hiszek benne", ezt mindenki elfogadja!
De így kijelenteni dolgokat olyasmiről, amiről nem is tudsz semmit, mert kapcsolatban sem voltál vele, ez nem jó, és tiszteletlenség!
Elárulom, hogy én sem csinálok semmi mágiát, és semmi ezo-praktikát nem folytatok, nem is akarok, mert veszélyes!!!
Volt vele tapasztalatom, és én se hittem benne.
Aztán kénytelen voltam hinni, mert megtapasztaltam.
szerintem igen, mivel olyan entitásokat idéztek meg, melyek energia-éhség állapotában vannak
és
belőletek igyekeznek majd táplálkozni
cserébe a legjobb tudásuk vagy pedig aszerint válaszolnak nektek,
hogy minél tovább tartson a kapcsolatotok
ők látják és olvassák a ti aurikus tereteket,
ti viszont nem láttok belőlük semmit
talán meg is rettennétek, ha látnátok őket
a materializáció áll. a ti agyatokból kivont foszforrral történik,
úgyhogy mindig ti fizetitek a cehhet
találkoztatok már ilyen entitásokkal, akik mindig veletek fizettetik ki a számlát
parazitizmusnak hívják ezt a vonást, jellemzője minden élősdi életformának
óvakodni kell az ilyen entitásoktól, legyenek bár látható vagy kifelé tekintő érzékeinkkel nem látható testben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!