Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veszéllyes az Ouija tábla...

Veszéllyes az Ouija tábla használata?

Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 10:24
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Akkora ha én most kitalálok valamit és elkezdem tanulmányozni, az valós lesz?
2012. aug. 23. 14:57
 32/47 anonim ***** válasza:

"Akkora ha én most kitalálok valamit és elkezdem tanulmányozni, az valós lesz?"

Úristen, ne legyél már ennyire buta!!!!

Keresel egy teóriát, kitalálod, aztán elkezded tanulmányozni, és ha találsz bizonyítékot arra, hogy az elméleted helyes, bebizonyítod kísérletekkel, empirikusan, akkor az elméleted be van bizonyítva, és valós.

Ne mondd már, hogy még soha nem hallottál ilyenről!

2012. aug. 23. 15:09
 33/47 anonim ***** válasza:
Hallottam róla, de a szellemeket, démonokat, jóslást, vonzás törvényét, stb. nem bizonyították be sem kísérletekkel, sem máshogy. Ezért hittem azt, hogyha kitalálok valamit, akkor az már létezik a rejtelmes által leírt dolgok alapján.
2012. aug. 23. 15:15
 34/47 anonim ***** válasza:
Nem, ugyanakkor az ezotériát nem mi szoptuk az ujjunkból, hanem az írott történelem előttre visszanyúló hagyományok tanulmányozását jelenti ha valaki ezotériát tanulmányoz. Az hogy ma mit neveznek ezotériának más kérdés, attól az még nem lesz ezotéria hogy annak nevezik. Az ezotéria lényege az elmúlt úgy tízezer évben nem változott, csak a tanulmányozott terület szélesedett, mint minden fejlődő tudománynál. Az hogy most te valamit kiötlesz, csak hogy zrikáld vele azt aki olyasmiben hisz, amiben te nem, az nem jelenti azt hogy neked igazad lenne, és a másik hülyeségekben hisz. Ez csak azt jelenti hogy te nem ismered a másik hitét, és nem is akarod ismerni, mert ha megismernéd, azzal felmerülne az esélye hogy egészen eddig tévedésben éltél(nem mondom hogy így van, de ha megpróbálnád megérteni azokat akik hisznek és foglalkoznak, az a világképedet ingatná meg). Értsd ezt úgy, hogy te mereven elzárkózol, mert úgy véled igazad van. Ha nem zárkóznál el, az megingatna téged, és a világodat. Ez érthetően nem célod, de attól még nem kell kötekedni a másik oldal képviselőivel, akiknek szintén van egy szilárd világképük. Értem én hogy könnyű kötekedni úgy, hogy nem kell azok szemébe nézned akikkel beszélsz, de ez nem jelenti azt hogy feltétlenül ki is kell használnod ezt a "lehetőséget". Emberekkel beszélsz, és téged ugyanolyan rosszul érint, ha hülyeségnek titulálják bármely elgondolásodat, mint minket, ha ezt teszed. Röhögésre ott a humor kategória, ez a hely nem arra lett kitalálva. Remélem megérted.
2012. aug. 23. 15:16
 35/47 anonim ***** válasza:
Nem röhögésre van kitalálva, de mégis sokan azért járnak ide, nem véletlen. Ha léteznek azok a dolgok, amiket előbb leírtam, hogy nem tud mindenki a létezésükről? Miért nem használja mindenki pl a vonzás törvényét, telekinézist stb. Ha valóban létezne mondjuk a telekinézis, akkor biztos lenne több olyan ember, aki egész életében azzal foglalkozott, teljesen elsajátította és be tudná mutatni másoknak. De még sincs ilyen. Nem hiszem, hogy ha valaki elsajátítana egy ilyet, akkor csak azért tenné, hogy örüljön magának.
2012. aug. 23. 15:21
 36/47 A kérdező kommentje:
Rejtelemesrengeteg nagyon szimpi vagy nekem :DDDD
2012. aug. 23. 15:25
 37/47 anonim ***** válasza:

Utolsó, komolyan mondom, azt se tudod, miről beszélsz!

Még, hogy nem léteznek okkult erők, és nem használja őket senki semmire??!!!

Figyelj ide, ha tényleg komolyan akarsz erről tudni, és komolyan akarsz vitatkozni, akkor nézzél már utána ennek!

Jó?

Csak a korrektség kedvéért!

Hogy mennyi befolyásos ember használja az okkult erőket, és mire.

Ha jól tudsz angolul, akkor könnyű, magyarul nehezebb.

Oké?

Nézz utána, aztán mondd, hogy "nem használja senki".

Nagyon nincs fogalmad a dolgokról!

Használják, nagyon is!

2012. aug. 23. 15:26
 38/47 anonim ***** válasza:
Én pontosan tudom miről beszélek. Amikor feltalálnak/felfedeznek valami újat, a média tele van vele, a csapból is ez folyik, még ha nem is olyan nagy ez a dolog. Ha valaki tudna mágiát használni, akkor egész nap az menne a tévében, tele lennének vele az újságok, de nincsenek és nem is voltak. Most egy videó, vagy egy cikk/írás nem bizonyítékok arra, hogy valaki használja az erőket, de könnyen bebizonyíthatná, ha tényleg létezne ilyen.
2012. aug. 23. 15:31
 39/47 anonim ***** válasza:

"Én pontosan tudom miről beszélek. Amikor feltalálnak/felfedeznek valami újat, a média tele van vele, a csapból is ez folyik, még ha nem is olyan nagy ez a dolog. Ha valaki tudna mágiát használni, akkor egész nap az menne a tévében, tele lennének vele az újságok, de nincsenek és nem is voltak. Most egy videó, vagy egy cikk/írás nem bizonyítékok arra, hogy valaki használja az erőket, de könnyen bebizonyíthatná, ha tényleg létezne ilyen."

NEM TUDOD, HOGY MIRŐL BESZÉLSZ, de nem fogok vitatkozni veled!

Tudod, kedves, hogy miért nem mondják be a Tv-ben?

Azért, mert REJTETT!!!!!

Ez egy titkos tudás, amit beavatottak tudnak, gondolod, hogy kikiabálják a TV2-n, hogy mit értek el vele???

2012. aug. 23. 15:35
 40/47 anonim ***** válasza:
Látod, nem tudod bizonyítani. Vagy annyira bebeszélted magadnak, hogy tényleg elhiszed, hogy létezik ilyesmi, vagy annyira szeretnéd, hogy létezzen, hogy úgy teszel, mintha létezne. Itt te vagy az, aki nem tudja miről beszél, mert itt írtad, hogy mennyien használják az okkult erőket és utána kéne néznem, most meg azt írod, hogy egy rejtett tudás. Ha rejtett, akkor hogy használják olyan sokan és én egyszerű ember hogy tudnék utána nézni? Egyszerűen csak fogadd el, hogy nem létezik.
2012. aug. 23. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!