Veszéllyes az Ouija tábla használata?
"Akkora ha én most kitalálok valamit és elkezdem tanulmányozni, az valós lesz?"
Úristen, ne legyél már ennyire buta!!!!
Keresel egy teóriát, kitalálod, aztán elkezded tanulmányozni, és ha találsz bizonyítékot arra, hogy az elméleted helyes, bebizonyítod kísérletekkel, empirikusan, akkor az elméleted be van bizonyítva, és valós.
Ne mondd már, hogy még soha nem hallottál ilyenről!
Utolsó, komolyan mondom, azt se tudod, miről beszélsz!
Még, hogy nem léteznek okkult erők, és nem használja őket senki semmire??!!!
Figyelj ide, ha tényleg komolyan akarsz erről tudni, és komolyan akarsz vitatkozni, akkor nézzél már utána ennek!
Jó?
Csak a korrektség kedvéért!
Hogy mennyi befolyásos ember használja az okkult erőket, és mire.
Ha jól tudsz angolul, akkor könnyű, magyarul nehezebb.
Oké?
Nézz utána, aztán mondd, hogy "nem használja senki".
Nagyon nincs fogalmad a dolgokról!
Használják, nagyon is!
"Én pontosan tudom miről beszélek. Amikor feltalálnak/felfedeznek valami újat, a média tele van vele, a csapból is ez folyik, még ha nem is olyan nagy ez a dolog. Ha valaki tudna mágiát használni, akkor egész nap az menne a tévében, tele lennének vele az újságok, de nincsenek és nem is voltak. Most egy videó, vagy egy cikk/írás nem bizonyítékok arra, hogy valaki használja az erőket, de könnyen bebizonyíthatná, ha tényleg létezne ilyen."
NEM TUDOD, HOGY MIRŐL BESZÉLSZ, de nem fogok vitatkozni veled!
Tudod, kedves, hogy miért nem mondják be a Tv-ben?
Azért, mert REJTETT!!!!!
Ez egy titkos tudás, amit beavatottak tudnak, gondolod, hogy kikiabálják a TV2-n, hogy mit értek el vele???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!