Milyen nyelven csináljam az Ouija táblát?
Mit "hogy mit"? ??
Na jó, kérhetném, hogy értelmes, hozzáértő emberek válszoljanak csak?
Magyarul. Az írásod szerint semmit nem tudsz a szellemekről, akkor minek piszkálod őket?
Életbevágóan fontos kérdést tennél fel a szellemnek? Nagy baj van? Ha nincs ilyesmi, hagyd inkább békén.
A Ouija tábláról sem tudsz semmit. Elvileg nem a szellem irányítja, hanem a saját tudatalattid. Ha sikerül is majd szellemmel kommunikálnod, elvileg a gyakorlatban úgy fog kinézni, hogy te kapsz sugallatot és vetíted ki a táblára, amin a planchette talán mozogni is fog. A gondolatoknak, sugallatoknak nincs nyelve, ezért készíts magyar táblát, hogy megértsd.
Egy korábbi válaszolónak: sok mindent tudok a szellemekről és a tábláról, mindennek utána néztem, amit el tudtam érni. DE a nyelvekről nem írnak.
Egy későbbi válaszolónak: az addig oké, hogy a magyar ábécé magában foglalja az angolt, de a táblán kellene másnak is lennie: üdv, viszlát, igen, nem.
Igazából ez a lényeg, hogy ez milyen nyelven legyen. Egy táblát sem szívesen tartok a lakásomban, nemhogy kettőt készítsek a két nyelv miatt. Szóval kellenének a válaszok.
Én vagyok a korábbi válaszoló. Bocs, csak azt hittem, hogy valami tini akar szórakozni megint.
Én csináltam táblát, de megcsináltam rajta az ékezetes betűket is a könnyű értelmezhetőség miatt. De szerintem mindenki a saját nyelvén készíti a táblát, mert, ha a tábla mozog, akkor az rajtad keresztül történik. Azon a szinten már egyetemes nyelven jön az utasítás tudat alatt, a tábla pedig fordítja a saját nyelvedre, hogy a tudatod is tudja értelmezni. Szóval szerintem magyarul csináld! Én üdv opciót nem tettem rá, szerintem nem kell. Az első kérdés az, hogy létrejöhet-e a kommunikáció. Az igennel indítunk. Én két hete csináltam a táblát, de kétszer nem volt az első jel, de próbálkozok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!