Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen nyelven csináljam az...

Milyen nyelven csináljam az Ouija táblát?

Figyelt kérdés
Most készülök ezzel idézni, de kissé elbizonytalanodtam a nyelvet illetően. Nem magyar szellemmel akarom felvenni a kapcsolatot, és nem tudom, így az anyanyelvén, angol nyelven kéne-e írnom. Szerintetek?
2012. febr. 21. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer csináltam, egy lovári cigány szellemét sikerült megidéznem.
2012. febr. 21. 22:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Aha... Nos, nem ez volt a kérdés, de kösz, hogy megosztottad velem.
2012. febr. 21. 22:27
 3/10 anonim válasza:
Hogy mit?
2012. febr. 21. 22:40
 4/10 A kérdező kommentje:

Mit "hogy mit"? ??

Na jó, kérhetném, hogy értelmes, hozzáértő emberek válszoljanak csak?

2012. febr. 21. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
demi van,ha az angol szellem előző életében irokéz indián volt és most irokéz szellem? És csak irokézül beszélés egy kicsit németül, mert irokéz korában volt egy német foglya. akit aztán megölt. aki most szellemként kísérti.A szellemet...huh nehéz dolgod lesz
2012. febr. 22. 01:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Magyarul. Az írásod szerint semmit nem tudsz a szellemekről, akkor minek piszkálod őket?

Életbevágóan fontos kérdést tennél fel a szellemnek? Nagy baj van? Ha nincs ilyesmi, hagyd inkább békén.

A Ouija tábláról sem tudsz semmit. Elvileg nem a szellem irányítja, hanem a saját tudatalattid. Ha sikerül is majd szellemmel kommunikálnod, elvileg a gyakorlatban úgy fog kinézni, hogy te kapsz sugallatot és vetíted ki a táblára, amin a planchette talán mozogni is fog. A gondolatoknak, sugallatoknak nincs nyelve, ezért készíts magyar táblát, hogy megértsd.

2012. febr. 22. 08:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Az Ouija táblán a szellem "ír".Ha angol, akkor jó lesz neki a magyar ABC is, hisz nem sok a különbség.Ha mondjuk, kínai lenne, akkor nem tudom, menne-e így a kommunikáció.Bár szerintem "odaát" a nyelvek már nem számítanak.
2012. febr. 22. 10:31
 8/10 A kérdező kommentje:

Egy korábbi válaszolónak: sok mindent tudok a szellemekről és a tábláról, mindennek utána néztem, amit el tudtam érni. DE a nyelvekről nem írnak.

Egy későbbi válaszolónak: az addig oké, hogy a magyar ábécé magában foglalja az angolt, de a táblán kellene másnak is lennie: üdv, viszlát, igen, nem.

Igazából ez a lényeg, hogy ez milyen nyelven legyen. Egy táblát sem szívesen tartok a lakásomban, nemhogy kettőt készítsek a két nyelv miatt. Szóval kellenének a válaszok.

2012. febr. 22. 11:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Én vagyok a korábbi válaszoló. Bocs, csak azt hittem, hogy valami tini akar szórakozni megint.

Én csináltam táblát, de megcsináltam rajta az ékezetes betűket is a könnyű értelmezhetőség miatt. De szerintem mindenki a saját nyelvén készíti a táblát, mert, ha a tábla mozog, akkor az rajtad keresztül történik. Azon a szinten már egyetemes nyelven jön az utasítás tudat alatt, a tábla pedig fordítja a saját nyelvedre, hogy a tudatod is tudja értelmezni. Szóval szerintem magyarul csináld! Én üdv opciót nem tettem rá, szerintem nem kell. Az első kérdés az, hogy létrejöhet-e a kommunikáció. Az igennel indítunk. Én két hete csináltam a táblát, de kétszer nem volt az első jel, de próbálkozok még.

2012. febr. 22. 13:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. febr. 22. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!