Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a The rake volt?

Ez a The rake volt?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ehhez hasonló lényt láttam tegnap az erdőben. Nem csinált semmit csak nézett egyébként megtévesztően kedves, ártatlan tekintete volt, de valahogy éreztem, hogy veszélyben vagyok és amikor közelített, én azonnal elkezdtem futni, és úgy éreztem oldalt követ (hallottam ahogy "vágtat" az avarban, de jött egy kocsi a közeli úton és úgy látszik megijedhetett a fényétől, mert rögtön elmenekült.

Valamiért mégis olyan érzésem van, hogy beszélnem kellene vele, vagy hogy akart valamit. Szerintetek? Lehet, hogy barátságos, vagy sérült, és segíteni kellene neki.

2012. aug. 23. 07:10
1 2 3 4
 31/32 gergő11111111111 válasza:
Hol laksz? Ha akarod bekisérlek az erdőbe úgyis ki kéne próbálni valami élőn.:))
2015. máj. 23. 20:56
 32/32 amatorkriptozoologus ***** válasza:

Látom, már majdnem 4 éve nincsen válasz erre a kérdésre.

Én Kriptozoológus vagyok, ezzel foglalkozok hobbiból,Szóval szerintem tudok rá választ adni

és amennyiben IGAZ ez a történet, kérlek küldj elérhetőséget vagy keress meg engem a crypto000902@gmail.com e-mail címen!

2019. ápr. 27. 17:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!