Egy ehhez hasonló lényt láttam tegnap az erdőben. Nem csinált semmit csak nézett egyébként megtévesztően kedves, ártatlan tekintete volt, de valahogy éreztem, hogy veszélyben vagyok és amikor közelített, én azonnal elkezdtem futni, és úgy éreztem oldalt követ (hallottam ahogy "vágtat" az avarban, de jött egy kocsi a közeli úton és úgy látszik megijedhetett a fényétől, mert rögtön elmenekült.
Valamiért mégis olyan érzésem van, hogy beszélnem kellene vele, vagy hogy akart valamit. Szerintetek? Lehet, hogy barátságos, vagy sérült, és segíteni kellene neki.
en jobb the rake kerdest irtam azt tenyleg elhittek egy darabig :DDD de a vegen elhulyeskedtem xd
2012. aug. 23. 09:34
12/32 A kérdező kommentje:
Te kamuzol, de az alaptörténet a szörnyről komoly, és tényleg láttam hasonlót egyszer. Bár igaz, nem tegnap. Még kicsi voltam..
2012. aug. 23. 09:37
13/32 A kérdező kommentje:
Meg neked lehet jobb a kérdésed, de nekem az illusztrációm lett utánozhatatlanul fasza.
2012. aug. 23. 09:39
14/32 anonim válasza:
Ok number 10. Szóval így járja errefelé :) Bekajáltam mert babonás vagyok meg hiszek a misztikumokban. Sokkal félelmetesebb lenne ha Meggel találkoznék XDD
2012. aug. 23. 10:49
15/32 anonim válasza:
Hányszor mondjam el b*szdmeg hogy annak a kitalált sz*rságnak nem az a neve!A legtöbb ilyen sztorit én találtam ki!!Mint SSJ Goku a badacsonyi görényembert!!B*SZD MEG ANNAK A KIS KÖCS*GNEK NEM AZ A NEVE!!A legtöbb ilyen sztorit én találtam ki!!Ti meg itt át szinezitek az eredeti sztorit!!
2012. aug. 23. 11:55
16/32 anonim válasza:
Ha jobban végiggondolod, rá fogsz jönni, hogy mindez nem történt meg, és csak így ideírtad, mert unatkoztál, vagy valami hasonló okból.
2012. aug. 23. 12:54
17/32 anonim válasza:
15-ös. Ez igaz volna?
2012. aug. 23. 14:48
18/32 David82 válasza:
Nyugodtan menjetek erdőbe sétálni, nem kell ilyen lényektől tartani.
2013. jan. 2. 19:35
19/32 Shadow T válasza:
Talán ha nem pontosan úgy írtad volna le mint a szefi a legendák nyomában és csak egy beszámolóban hangzot el az hogy barátságosnak tűnt + aki észrevette az elől elfutott mert nem szereti ha nézik elöbb olvass utána mielött nekiállnál kamuzni
egyb meg rohadt sanszos hogy létezik
2013. jan. 28. 20:12
20/32 anonim válasza:
Ha tényleg igazat beszélsz akkor az erdő közelébe se menj mert te leszel a vacsorája a sztorik szerint amugy videoban is láttam es szerintem nem hamis a video ird be youtube ba:the rake bár annyira nem hiszek benne de ez a lény(ek) az erdőbe mászkálnak es hussal taplalkoznak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!