Ez a The rake volt?
Egy ehhez hasonló lényt láttam tegnap az erdőben. Nem csinált semmit csak nézett egyébként megtévesztően kedves, ártatlan tekintete volt, de valahogy éreztem, hogy veszélyben vagyok és amikor közelített, én azonnal elkezdtem futni, és úgy éreztem oldalt követ (hallottam ahogy "vágtat" az avarban, de jött egy kocsi a közeli úton és úgy látszik megijedhetett a fényétől, mert rögtön elmenekült.
Valamiért mégis olyan érzésem van, hogy beszélnem kellene vele, vagy hogy akart valamit. Szerintetek? Lehet, hogy barátságos, vagy sérült, és segíteni kellene neki.

Dél-Amerikában tényleg van valami lény... Meg Ausztráliában, Nagy-Britanniában is hallani olyat, hogy egymástól függetlenül ugyanazt mondják az arra utazók.
De ez? Milyen erdőben voltál te? :D
Egyébként ha csak erről lenne szó... ami engem távol tart az erdőktől, azok az öklömnyi bogarak! Brrr... Na azok aztán tutira léteznek!
Hogy a Rake fél a bagolytól? Ez tetszik. Én is bagoly vagyok, az indián horoszkópom szerint. :) Akkor én biztonságban vagyok, mert én aztán nagyon tudok figyelni. Mint Dramatic Chipmunk. :)

Na ez tetszett xDD Majd megfulladtam a röhögésbe xddd Am ha már The gereblye (magyarul:The rake xdd):"D:
Két szó:Photoshop....

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!