Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez a The rake volt?

Ez a The rake volt?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ehhez hasonló lényt láttam tegnap az erdőben. Nem csinált semmit csak nézett egyébként megtévesztően kedves, ártatlan tekintete volt, de valahogy éreztem, hogy veszélyben vagyok és amikor közelített, én azonnal elkezdtem futni, és úgy éreztem oldalt követ (hallottam ahogy "vágtat" az avarban, de jött egy kocsi a közeli úton és úgy látszik megijedhetett a fényétől, mert rögtön elmenekült.

Valamiért mégis olyan érzésem van, hogy beszélnem kellene vele, vagy hogy akart valamit. Szerintetek? Lehet, hogy barátságos, vagy sérült, és segíteni kellene neki.

2012. aug. 23. 07:10
1 2 3 4
 21/32 MustanGirl ***** válasza:
Ha tényleg találkoztál vele,akkor van egy megoldás.Ha félsz tőle szerezz be egy baglyos pólót,illetve pulcsit.Ugyanis a Figyelő csak(ismétlem:CSAK)a bagolytól fél.Mert az meg őt figyeli.Illetve hordj magadnál kést.
2013. márc. 31. 12:09
 22/32 Mandy1408 ***** válasza:

Dél-Amerikában tényleg van valami lény... Meg Ausztráliában, Nagy-Britanniában is hallani olyat, hogy egymástól függetlenül ugyanazt mondják az arra utazók.

De ez? Milyen erdőben voltál te? :D

Egyébként ha csak erről lenne szó... ami engem távol tart az erdőktől, azok az öklömnyi bogarak! Brrr... Na azok aztán tutira léteznek!

Hogy a Rake fél a bagolytól? Ez tetszik. Én is bagoly vagyok, az indián horoszkópom szerint. :) Akkor én biztonságban vagyok, mert én aztán nagyon tudok figyelni. Mint Dramatic Chipmunk. :)

2013. máj. 26. 13:35
 23/32 MustanGirl ***** válasza:

Na ez tetszett xDD Majd megfulladtam a röhögésbe xddd Am ha már The gereblye (magyarul:The rake xdd):"D:

Két szó:Photoshop....

2013. máj. 26. 14:44
 24/32 anonim ***** válasza:
Hol láttad? Melyik erdőben? Nem lehetne értesíteni a hatóságokat " emberre veszélyes vadállat" néven?
2013. okt. 22. 19:57
 25/32 anonim ***** válasza:
Tessék [link]
2014. ápr. 20. 16:41
 26/32 anonim válasza:
menj vissza az erdőbe egy barátoddal vigyél valami fegyvert pl: kés tőr bicska pisztoly (ha van engedélyed)ja és vigyél kamerát hogy tudd bizonyítani mert nem sok embert tudsz legyőzni
2014. aug. 22. 12:25
 27/32 anonim válasza:
bocs nem legyőzni hanem meggyőzni
2014. aug. 22. 12:25
 28/32 András145 válasza:
öld meg vagy fogd el!
2014. szept. 12. 23:32
 29/32 András145 válasza:
EZT MOST ÍGÉRD MEG HOGY NEM TALÁLTAD KI!
2014. szept. 12. 23:39
 30/32 András145 válasza:
melyik településen volt?
2014. szept. 12. 23:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!