Angyal hívők, tudnátok mondani 3 dolgot ami bizonyítaná létüket?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem hogy tudnám bizonyítani létüket?2012. aug. 17. 20:39
21/23 anonim válasza:
Nekem nem segítenek :( Pedig meghalt a dédim, anyum keresztanyuja, a papám, akit sosem ismertem, mert kiskoromban halt meg, még egy papám és mamám, akik nagyon szerettek engem, és én is őket. Gyönyörű emlékek kötnek hozzájuk. Egyik nap még velük sétálok, aztán rá 1 hétre ott állhattam a temetésén. Leginkább a dédim halála rázott meg a legjobban, hónapokig sírtam, és nem tudtam elhinni. De érzem, hogy itt vannak, de nem tudom, hogy kik, és eddig nem segítettek :( De tényleg, amikor beszélek hozzájuk, vagy (lehet, hogy most hülyének néztek) Jézushoz, vagy Istenhez, úgy beszélek hozzájuk, mintha valós emberhez beszélnék, és elhiszem, hogy itt vannak, és meghalgatnak.
22/23 A kérdező kommentje:
megértelek,előfordul velem is, pont ugyan ez ,csak nekem az apukám húga halt meg (Rákban),és a fia (öngyilkos lett)magyarul az unokatesóm,és nagyon fájt! Akinek még van esélye, még élhet, annak nem éri meg feladni! főleg úgy,hogy mindenki szerette őt! Aznap,mikor megtudtam,h meghalt,előtte pár órával,felakartam hívni telefonon,folyton ő járt az nap az eszembe,mikor elmondták,mi történt vele,azt hittem vége mindennek! Ez a megérzés csupán véletlen volna? :( Tudat alattink érzi a veszélyt,már messziről,csak hagyni kell az ösztöneinket cselekedni.
2012. szept. 5. 12:31
23/23 A kérdező kommentje:
Talán,ha pár nappal,vagy egy héttel előbb beszéltem volna vele,még talán élne :(
2012. szept. 5. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!