Szerintetek mikor jönnek el a Hold lények, és mit fogna mondani nekünk?
Ha azt mondod hogy az Európán lehet élet igazat adok neked. Legalább van folyékony víz a jég alatt.
A holdon eléggé nem kedveznek a kötülmények. (Nincs légkör stb.)
Amúgy ki az az "ŐK"?
Ez egy szkeptikus válasz, kezeld hát úgy!:)
Miért biztos, hogy létezik ott élet? Vannak akik szerint a Holdraszállás is kamu... Szerintem ezen a társadalmi szinten nincs elegendő információnk, hogy ezt eldönthessük, tehát mindenki azt hisz, amit akar, a valóság meg közben történik! Tehát én a vákuumban és az 0,6g-s gravitációban hiszek, te pedig egy létformában, vagy többen. Egyébként szerintem egy kapcsolatfelvételt nem lehet eltitkolni, de az is igaz előre kiszámítani sem. Az a gond, hogy mivel emberek vagyunk, ez meglátszik a földönkívüliekkel kapcsolataos elképzeléseinkkel is, tehát nagyon nehezen tudunk olyasvalamiket/valakiket elképzelni, akik motivációikban, reakcióikban alapvetően eltérnek. (Stanislaw Lemet ajánlom a témában - A kudarc, pl.) Tehát remek, hogy időnként embereket rabolnak el genetikai kísérletek céljából, de ez is egy emberi gondolat, hogy a génállomány a MINDEN.
Maradok tisztelettel:
18!F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!