Tudna vki mondani valamit a Hold Financial kft-ről? Milyen hitelintézet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 17:20
1/33 anonim válasza:
NEM hitelintézet.
Hitelintézetek a bankok.
2/33 A kérdező kommentje:
Akkor mi? Hogyan adnak hitelt??
2012. márc. 9. 17:29
3/33 A kérdező kommentje:
Tőlük szeretnék hitelt,de nekem nem tiszta egyenlőre,félek behúzás az egész.
2012. márc. 9. 17:31
4/33 anonim válasza:
Ha ez is valami fogyasztói csoport, akkor jobb, ha elfelejted őket.
5/33 anonim válasza:
"Bank" freemail-es e-mail címmel? Ugye csak viccelsz? Nehogy adj nekik egy fillért is!
6/33 anonim válasza:
A tevékenységüket nem tudom minősíteni, de az ilyenekben nem szabad megbízni!
Nézd meg a www.e-cegjegyzek.hu oldalon, kérd le a tárolt cégkivonatát. 500e forinttal alapított Kft. Egy banknak minimum 3mrd a tőkéje... Ezt a céget pozsonyi magánszemély alapította.
Egy lyukas zoknit nem bíznék az ilyenekre, nemhogy hitelt venni fel tőlük...
7/33 anonim válasza:
NEHOGY BEDŐLJÖN VALAKI IS NEKIK! ÉN BELEFUTOTTAM A NAGY ÁTVERÉSBE!NEM LÁTSZ PÉNZT TŐLÜK CSAK TÖBBÉRTELMŰ MONDATOKAT ÍGÉRETEKET!ÁTVERÉS! ÉS SAJNOS MINDEN TÖRVÉNYES?SEMMIT NEM LEHET TENNI!
8/33 Lizike01 válasza:
Olyan hitelintézet, ami nagyon sok pénzt kér előre, te meg csak fizeted a törlesztést, és soha nem látsz pénzt tőlük!!!!!!!!!!!!!!!!
9/33 anonim válasza:
JA!EZ ÍGY VAN ÉS AZ IS ÁTVERÉS,HOGY 30 NAPON BELÜL HA FELMONDOD A SZERZŐDÉST CSAK PÁR EZRET VONNAK LE ABBÓL amit befizettél.ADDIG CSŰRIK-CSAVARJÁK,HOGY SEMMIT NEM KAPSZ VISSZA!BÁRCSAK ELŐBB UTÁNA NÉZTEM VOLNA A DOLOGNAK!VÉGSŐ KÉTSÉGBEESÉSEMBE ÖSSZESZEDTEM A PÉNZT,AMIT KÉRTEK,ÉS NEMHOGY HITELT NEM KAPTAM,DE MÉG AZ IS ELVESZETT!AZÉRT ÍROM EZT LE MINDENKINEK,HOGY NE SÉTÁLJON BELE SENKI!!!SZÁNALMASAN MEGSZÍVTAM!
10/33 Lizike01 válasza:
És még hányan?????????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!