Tudna vki mondani valamit a Hold Financial kft-ről? Milyen hitelintézet?
Miről?????????????????
Arról, hogy ígérnek fűt-fát, és csak később döbbensz rá, hogy átvertek, sőt még a pénzed is elúszik?!
Engem is majdnem csőbe húztak, utolsó pillanatban vettem észre, hogy a szerződéstől elállni és nem azt felmondani kell, különben a reg. díjat elvesztetjük.
Visszaél a cég azzal, hogy a jogi és a köznyelv nem egyezik.
Én is szeretnék feljelentést tenni ellenük, pl. a Gazdasági Versenyhivatalban.
Szerintem összefogással lennénk a legsikeresebbek, ezért ha valaki még károsult volna, jelentkezzen, együttes erővel gyorsabban bebizonyíthatjuk a cégről a csalás gyanúját.
Várom a csatlakozókat!
Szia!
Én is belefutottam, feljelentést tettem a IX. kerületi rendőrkapitányságon, ahol megtudtam, hogy az ügy már a gazdasági bűncselekmények osztályán van.
A rendőrtiszt elmondta, hogy minél többen jelentik fel náluk a céget, annál biztosabb a vádemelés lehetősége.
Én a szervezőt név szerint is feljelentettem, nem csak a céget.
Kérek mindenkit, aki károsultja a cégnek, hogy tegye meg feljelentését a IX. kerületi rendőrkapitányságon.
Minél több a feljelentő, annál biztosabb a sikerünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!