Tudna vki mondani valamit a Hold Financial kft-ről? Milyen
hitelintézet?
21/33 anonim válasza:
Érdekes,hogy még nem történt semmi.Sőt ahogy másik oldalon olvasom még mindig folytatják a tevékenységüket.
2012. szept. 20. 08:50
22/33 abovo01 válasza:
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Vj-49/2012. ügyszámon eljárást indított a Hold-Financial Kft-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
2012. dec. 18. 13:04
23/33 anonim válasza:
Szemét mocskos cég!!!Hogy tehetik ezt! Sajnos mi is bedőltünk ezeknek!!!De meg lesz a következménye nem fogom annyiba hagyni!!!Két gyereket nevelek albérletbe lakom, hogy tehették ezt az embernek a maradék életkedvét is elveszik!! Mocskos világba élünk, most ez van a gyerekeink milyen világba fognak felnőni!!!! Magyarország = Rabló banda!!!! Szégyellem hogy ide születtem!!!!!!!!!!!!
2013. jan. 2. 19:16
Arról legkevésbé az ország tehet, hogy ekkora balekok élnek benne.
2013. jan. 3. 18:31
25/33 anonim válasza:
Van valami újság erről a feljelentésről?
2013. márc. 5. 15:11
26/33 anonim válasza:
A feljelentésről nem tudok, de az egyik ismerősöm volt ma náluk, müködnek, ködösítenek, azt kérik,hogy az ügfél hívja vissza őket. A metró újságban hirdetik magukat. A Lechner Ödön utcában van egy irodájuk, cégtábla minden nélkül, még névjegyet sem adnak, nehogy a nevüket megtudjuk.
2013. márc. 5. 22:11
27/33 anonim válasza:
a hold financiál CSALOK pénz nincs csak hitegetes eljárás van ellenuk en is bedoltem nekik. a mult héten tettem feljelentést a szerzodest felmondtam a szerz kotési dijat nem kaptam meg. pedig felmondtam 30 napon belul.
2013. márc. 17. 17:49
28/33 Barbibaba 1982 válasza:
Tízmilliós bírság a Hold Financialnek
Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt 10 millió forint bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Hold Financial Kft.-re, amely fogyasztói csoportok szervezésével foglalkozik. A GVH keddi közleménye szerint a Hold Financial Kft. 2011. november 24. és 2012. június 26. között a nyomtatott sajtóban, internetes honlapján és kirakati plakátokon népszerűsítette a fogyasztói csoportokkal kapcsolatos tevékenységét. A vizsgált hirdetésekből viszont nem derült ki egyértelműen, hogy a vállalkozás kizárólag fogyasztói csoportok szervezésével foglalkozik, és a kínált konstrukcióban nem nyújt kölcsönt.
Szerző: MTI
2013. máj. 8. 14:04
29/33 Barbibaba 1982 válasza:
Segíteni szeretnék mindazoknak,akiket anyagilag csúnyán becsaptak!
Szerencsére én résen voltam,és ezért nem tudtak csőbe húzni....
Ajánlok egy oldalt,ezt mindenki alaposan olvassa el:
www.nedöljönbe.hu
2013. máj. 8. 14:12
30/33 Barbibaba 1982 válasza:
Bocsánat-helyesbítenem kell az oldal nevét:
www.nedoljonbe.hu (ékezetek nélkül)
Mindenkit óvatosságra intenék!
2013. máj. 8. 14:14
Kapcsolódó kérdések: