Angyal hívők, tudnátok mondani 3 dolgot ami bizonyítaná létüket?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem hogy tudnám bizonyítani létüket?2012. aug. 17. 20:39
11/23 anonim válasza:
Hát nem tudom.. Én nem olyan vagyok, hogy urisen most léteznek szellemek, meg angyalok. Inkább olyan, hogy csak szimplán hiszek bennük. Sohasem tapasztaltam angyal jelenlétét, se szellemét, se démonét. Semmi természetfelettit :) De 1x volt olyan, hogy a dédimre gondoltam, aki meghalt 2009-ben, és a nyakamon éreztem, mintha valaki végighúzta volna a kezét a nyakamon. Nem szellő volt, nem szimpla érintés! Komolyan, én nem "angyalüldöző" vagyok, aki megszállottan hisz bennük, de tényleg. Ha pl, anyukám csinálta volna, nem ezt érezném.. Ez annál különlegesebb volt! Mintha a szél megsimogatott volna, de nem szél volt. És szerintem nem is az, hogy esetleg kirázott a hideg, vagy ehhez hasonló. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire fogok hinni az angyalokban :)
12/23 A kérdező kommentje:
Legalább nem egyedül hiszek bennük :)
2012. aug. 18. 18:48
13/23 A kérdező kommentje:
Jobb elhinni mindent, mint bizonyíték nélkül megtagadni :D
2012. aug. 18. 18:52
14/23 x) válasza:
Azért ez nem így van. Mert ha hittél valamiben és kiderül hogy mégsem létezik akkor csalódni fogsz, de ha nem hittél benne és megtudod hogy létezik akkor esetleg meglepődsz.
15/23 A kérdező kommentje:
Aki nem hisz el semmitse, az sosem jön rá, az igazságra! :)
2012. aug. 18. 22:45
16/23 A kérdező kommentje:
Nálam az igazság fontossabb, mint az, hogy, ne hidjem el, és esetleg mikor kiderülne, hogy igaz valami, lehet, hogy már késő!
Pl :.van egy vicces ember, és mindig avval heccelődik, hogy fuldoklik, aztán mikor kiderűl, hogy tényleg megtörtént, már késő mert azt hitték megint csak viccelt, és azt mondják egymásnak, megint csak viccel be ne vedd, mégegyszer!
2012. aug. 19. 13:10
17/23 anonim válasza:
Hát én látom őket már 9 éves korom óta. Az talán bizonyíthat h ha nem fázal még is remegsz akkor ott vannak veled. Ezt hívják rezgésszintnek
18/23 anonim válasza:
En nagyanyammal szoktam almodni pedig mar reg nem el, es nemis emlekszem mar ra, meg kicsi voltam amikor eltavozott, azota olyan 18ev telt el, de megszoktam almodni!szamomra o az orangyalom, es nem mondom, nagyon jo orangyal!vagy mondjam azt hogy szerencsem van?Hinni kell mindenkinek valamiben!
19/23 anonim válasza:
1.ha segítséget kérsz azt megkapod! (próbáld ki)
2. olvass olyan könyveket amik erről szólnak ( pl anygalokkal gyógyítás Dr. Doreen Virtue)
3.ha elő fordult már olyan hogy nem nyúltál semmihez még is leesett valami csak úgy a semmitől akkor ők voltak azok ( nálam nem egyszer történnek ilyenek azt mondják kísértett házban élek :D)
20/23 A kérdező kommentje:
1 az angyalok, nem kísértetek! 2 mesélnél róluk?
2012. aug. 30. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!