Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek vannak a házunkban?...

Szellemek vannak a házunkban? O. O

Figyelt kérdés

A mamám 87 éves. Mindig gyerekeket lát, egy kislányhoz, és egy kisfiúhoz beszél. Amikor bementem a szobájába, megkérdezte tőlem, hogy a fürdőszobában a kádban, nincs egy kisfiú????

A közlekedőnkben mindig félek, felkapcsolom a villanyt, mielőtt bemegyek a szobámban.

A múltkor olvastam egy szellemekről szóló könyvet, és elkezdet recsegni a járólap, mint ha valaki sétálna a szobámban.

Már volt olyan is, hogy néztem a tv-t, és ott is recsegett a járólap, mint ha valaki bejött volna a szobámba.

Még régen, éppen vacsoráztam, a szüleim aludtak, és a tv felől ilyen recsegős hangot lehetett hallani.

Szerintetek van szellem a házunkban??

(NEM HAZUDOK! EZ TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT!)

2012. aug. 17. 12:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A szellemek is emberek, miért ne létezhetnének, mi is létezünk valahogy! :) nem de? :D
2012. aug. 19. 08:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Csak azt ne mond,hogy az agyunk irányít minket! Szerinted,mi generálja,az idegsejtekben az impulzust? Elméletek szerint a lélek generálja, az ingereket(Elektronokat!) :D :)
2012. aug. 19. 08:35
 13/18 A kérdező kommentje:
-.- megint rátértünk egy másik kérdésre... mind1
2012. aug. 19. 19:49
 14/18 anonim ***** válasza:
A nagymamád idegileg leépülhetett.87-évesen.Szellemek nincsenek,nekem is kinyílt az ajtó magától,de csak a másik ajtó huzatja volt.Beképzeled!!!
2012. aug. 20. 06:36
 15/18 anonim válasza:
13éves vagyok és összeszarom magam. félek mindentől,hiszek a szellemekben és énis azt szoktam,hogy felkapcsolok minden villanyt :)
2012. aug. 26. 01:28
 16/18 Divi98 válasza:
15-ödik, én is majdnem így vagyok, de én nem hiszek a szellemekben:D de azért félek tőlük LOL :D
2012. szept. 8. 19:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk míg élek, nem értem meg, hogy aki hisz a szellemekben, az miért érzi magát biztonságban attól, hogy egy vékony fémdarabon elektronok haladnak át (=felkapcsolják a lámpát). De most komolyan, milyen védelmet adna a szellemek ellen egy égő? :D

A válasz igazából eléggé egyszerű: amíg sötét van, addig az agyad nem tudja azonosítani a formákat, és az "űrt" kitölti a fantázia - megvannak a szellemek. Ahogy felkapcsolod a lámpát, eltűnik ez a bizonytalanság, és a fantázia helyét átveszik a nyers tények - oda pedig nem férnek bele a szellemek :)

2012. okt. 7. 15:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor, hogy lehet,az ,hogy aki vakon születik, sose látott embert, se semmimást,mégis, ha álmodik,akkor miről álmodik? Hisz minden ember álmodik valamit! De, vajon mit?
2012. okt. 12. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!