1/21 anonim válasza:
A képen az inkább egy reptrollid. Igazából úgy, hogy irkálj össze-vissza hülyeségeket a fórumon, de akkor bannolva leszel:D Ha meg a lény akarsz lenni, az sehogy, mert annak születni kell.
2/21 anonim válasza:
Kell sok pénz meg egy jó plasztikai sebész. Vagy egy hordó tömény sósav.
3/21 anonim válasza:
Szerintem ne akarj az lenni. Ha itt trollkodsz, akkor hülyének fog nézni mindenki. Ha fizikailag akarsz az lenni, akkor jó nagy kefélésekre ne számíts :D
4/21 anonim válasza:
Add ki magad reptoidnak a GYIK fórumon.
5/21 anonim válasza:
Hű, ezt a fazont ismerem. Ez tanította nálunk a matekot.
6/21 anonim válasza:
Ha troll leszel betesznek egy rózsaszín, barbis trolltartóba. A trollok félnek barbitól, így onnan élve már sohasem kerülhetsz ki. Megmurdelsz.
7/21 anonim válasza:
Úgy tudom, trolltartója csak Heri Kóklernek van. Ezáltal akkora nagy király Ő. Mi földi halandók rettegünk a trolloktól.
8/21 A kérdező kommentje:
Jaj,ne!Nem akarok trolltartóba kerülni.
2012. aug. 14. 22:39
9/21 anonim válasza:
Hetedik: Felpontozlak a Heri Kókleres komment miatt. :D
Uff, beszéltem!
10/21 anonim válasza:
Töltsd le a Wowot és legyél hordás és válaszd ki a troolt és b@szogas mindenkit tuti nyerő troll leszel :D
Sok sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!