Szerintetek mik a fekete szeműek?
19 vagyok.
Igen a fekete szem, szép. Nekem is tetszik. A hagyományos verzió. :) Amikor is a szemfehérje megmarad fehérnek. De ez, ami a képeken is van, nagyon ijesztő! :D Bár őszintén szólva, kételkedem benne, hogy létezik. ;)
Kinában van fekete szemü ember ez genetikai hiba...
Az hogy ha behivod megöl az cask babona.
Én még nem találkoztam fekete szeművel. Attól tartok, hogy egy hamar nem is fogok. Pedig szívesen fogadnék egy ilyen találkozót. A kisugárzásuk biztos érdekesnek tűnhet, de ennek az oka valószínűleg csak az, hogy szokatlanok számunkra.
Won
Azt csak akkor tudod meg, ha beengeded. Ha igen, akkor már nem biztos, hogy el tudod mesélni bárkinek.
Van fekete szemű ember sok, amikor a szemfehérje fehér, azt teljesen normális emberi szem.
De amikor minden fekete, tehát a szemfehérje is, az nem az. A másik, hogy ha tényleg léteznek, és igazak a szemtanúk beszámolói, egyáltalán nem tűnnek kedvesnek ha nemet mondasz, és az sem túl biztató, hogy ezek a szemtanúk egymástól függetlenül ugyan olyan érzésekről - halálfélelem, rosszindulat, pánik, rettegés - számolnak be, amikor találkoznak velük.
Nekem a cápák jutnak eszembe róluk, azoknak van ilyen hideg, lélektelen szeme.
Én nem tudom léteznek-e, szerencsére még nem találkoztam velük, és csak pár éve hallottam róluk először. De már régebben álmodtam róluk. Ezért kicsit fura, hogy most feltűntek "igazából" is.
Földönkívüliek,és ha beengeded öket, megátkoznak.
Sok ilyen sztory van fenn a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!