Szerintetek mik a fekete szeműek?
Figyelt kérdés
idegenek,démonok,esetleg valami más(nem a fekete kontaktlencsés emberekre gondolok)2012. aug. 9. 14:29
2/30 Won válasza:
Alapból a szem három részből áll: szemfehérje, írisz, pupilla.
A fekete szeműeknél az a három teljesen egybefügg. A szem színét eredetileg az írisz adja. Ez jobb esetben három színű lehet: zöld, kék, barna.
Náluk nem látszik a szemfehérje, mert ez se fehér. Az íriszük szintén fekete. A pupillája meg ugye mindenkinek ilyen színű. Így a három teljesen összeolvad.
Won
3/30 Won válasza:
Igazából van egy olyan, hogy állítólag sehova nem tudnak bemenni, a területedre, amíg be nem engeded őket. Szóval csa k az engedélyeddel léphetnek be. Talán épp ezért ártalmatlanok. De szerintem, amúgy se veszélyesek.
Won
5/30 anonim válasza:
Genetikai betegség semmi több sokan azt mondják démonok stb... de ez csak kitaláció
6/30 Zsuppii válasza:
Egyáltalán nem ártalmasak ha be emgeded őket a lakásba feltöltik pozitív energiával.
8/30 anonim válasza:
Bocsi de én nekem fekete a szemem!És TUDTOMMAL nem vagyok más csak egy egyszerű ember.Ne görcsöljetek ennyit ezen a témán
9/30 anonim válasza:
Előző vagyok!Van barátom meg minden és szerintem nem félnek tőlem az emberek.xdBár nem voltam ezzel orvosnál..
10/30 A kérdező kommentje:
Hát Bódi Gusztit én se engedném be a házba! :D
Utolsó igazad van a legtöbb fekete szemű ember nem természetfeletti lény.
2012. aug. 9. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!