Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A romák mind fekete hajúak,...

A romák mind fekete hajúak, fekete szeműek?

Figyelt kérdés
Nincs barna hajú,Ugye?
2009. dec. 27. 18:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
Még Szőke is van. láttam.
2009. dec. 27. 19:10
 2/18 anonim ***** válasza:

dehogy nincs barna, hogyne lenne, a legtöbb sötétbarna.

A fekete hajúak inkább ,,bejások" ,fekete bőr, fekete szem/haj.

ahogy az első mondja már szőke is van sőt vörös is, de ez már az amikor a magyarral keverednek..

2009. dec. 27. 19:13
 3/18 anonim ***** válasza:
Meg hát vannak az albínók is.
2009. dec. 27. 19:17
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

Az jutott eszembe mivel, hogy magyarokkal állnak össze hát ezek egy idő után el fognak tünni. :)Szép lassan....

És ha nem lesznek cigányok jön a Kánaán.:))))))

2009. dec. 27. 19:40
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
én félig roma vagyok.kreolos bőr barna haj és kék szem:)
2009. dec. 27. 19:41
 6/18 anonim ***** válasza:
27%
utolsó előtti meg menjen a francba a többi rasszista emberrel együtt.miből gondolod hogy a magyarok különbek?köztük is vannak mocskos bűnöző emberek nem kell általánosítani
2009. dec. 27. 19:42
 7/18 anonim ***** válasza:
Meg aztán van, aki festeti a haját.
2009. dec. 27. 20:08
 8/18 anonim válasza:
64%

utolsó előtti meg menjen a francba a többi rasszista emberrel együtt.miből gondolod hogy a magyarok különbek?köztük is vannak mocskos bűnöző emberek nem kell általánosítani

persze, hogy van közöttünk is bűnöző ember, csak kb. 10x kevesebb, és mi 10x többen vagyunk :) jah meg nálunk főleg azok akik elmebetegek, nálatok meg kicsi és nagy együtt jár lopni (tisztelet a kivételnek)

2009. dec. 27. 20:11
 9/18 anonim ***** válasza:
54%
Már hiányoltam a Jobbikosok gyűlölködését!
2009. dec. 27. 20:53
 10/18 anonim válasza:
92%
Ma sétáltam a párommal babakocsiba toltuk a három hónapos babánkat elmentünk egy cigány putri előtt és azt kiabálták ki hogy haljon meg a kisgyerek.Én ne legyek rasszista ha büntetlenül tehetném már égnének a kis mocskok.Jobbikos gyűlölködés lenne nem hiszem de ki védi meg ezektől a gyerekeinket az időseket magunkat az mszp vagy a fityesz kétlem.
2009. dec. 27. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!