Na az utolsó kommentre azt tudom mondani, hogy egy rasszista magyar az én kisbabámra mondta azt a buszmegállóban, hogy "dögöljön meg".mert az apukája roma.Meg kell jegyeznem, hogy a felső kategóriából.Az én kicsimet ki fogja megvédeni az ilyenektől? Jön haza az iskolából majd, pl. és akkor majd megölik?Mondjuk még csak másfél éves...de akkor is...hogy mondhatnak már ilyet egy csecsemőre???
2009. dec. 27. 21:59
12/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok...Jól elkanyarodtunk az alapkérdéstől! :D
2009. dec. 27. 22:00
13/18 anonim válasza:
Én kérek elnézést a kérdezőtől ezekért a válaszokért. (kiv. tisztelet)
Mikor lesz ennek a gyűlöletnek végre vége?
2009. dec. 27. 22:20
14/18 anonim válasza:
Na az utolsó kommentre azt tudom mondani, hogy egy rasszista magyar az én kisbabámra mondta azt a buszmegállóban, hogy "dögöljön meg".mert az apukája roma.Meg kell jegyeznem, hogy a felső kategóriából.Az én kicsimet ki fogja megvédeni az ilyenektől? Jön haza az iskolából majd, pl. és akkor majd megölik?Mondjuk még csak másfél éves...de akkor is...hogy mondhatnak már ilyet egy csecsemőre???
Kinek kéne megvédenie kedves?
Mikor hallottál te rasszista roma gyilkosokról? Eddig egyszer voltak ilyenek.. míg én a környezetemben, és a híradásokban is hallok magyarok ellen elkövetettekről nap mint nap..
egyébként meg amelyik kutya ugat az nem harapé.
2009. dec. 27. 22:54
15/18 anonim válasza:
legyen igazad de én akkor is féltem a gyermekeimet
2009. dec. 27. 22:56
16/18 anonim válasza:
Hát a retkest azt én is
2009. dec. 27. 23:19
17/18 A kérdező kommentje:
JÉZUS!!! Egy ártatlan kérdés kiirásából milyen diszkrimináció lett! Bakker!
2009. dec. 28. 09:29
18/18 anonim válasza:
Szégyen hogy ennyien védik a cigányokat.Vannak olyanok akik a cigányok öltek meg vagy erőszakoltak meg vagy tönkretették az egész életét.Kiváncsi vagyok mikor ér téged is atrocitás?!Ha zsidó vagy akkor dörzsölheted a markod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!