Mit csinálnak a kísértetek, ha elkezdem szidni őket trágár szavakkal?
Ha szidod őket akkor rászopsz mint én. Már nemtom miért szidtam, de a következmény kemény volt. Lett egy temetős visszatérős álmom.Na, leírom:
"Egyszer egy teliholdas éjszakán a temető rácsozott kapuja előtt álltam. A holdba felhőnyúlványok lógtak be és a farkas is üvöltött. Engem körülvesz a köd térdmagasságba. Kinyitom a temető nagy kapuját és belépek. A nagy kapu becsapódott amint beléptem. Rohantam a kapuhoz, hogy kinyissam. Nem sikerült. Mível a temető kapuja 10 méter magas volt, ezért nem kezdtem neki a mászásnak. A falak is magasak voltak, bár valamennyivel alacsonyabbak, mint a kapu. A temetője másik felében volt még egy kijárat. Tudtam:az, az utolsó esélyem. Végigfutott a hátamon a hideg ahogy végignéztem a temetőn. Minden csöndes, túl csöndes. Egy farkas fájdalmasan felüvölt, mintha érezné a közelgő veszélyt. Ahogy megyek a sírok közt, úgy kezdek nagyon félni, és a ködfoszlányok között kezdtem szaporázni a lépteim. Egyszercsak megszólalt a harang. Ez a halottak órája. Egy reccsenés hasított bele a levegőbe. Egy sír tetején lévő márványlap kettétört. A nyíláson egy rothadó kéz nyúlt ki. Én nagyon megijedtem, és futni kezdtem. Sorba keltek fel a holtak hosszú álmukból. Az egyik kanyarnál zombik zárták el az utamat. Hátráltam, és beleestem egy gödörbe. Mély volt, nagyon mély. A nyakamig ért. Ahogy megfordultam, egy sírkő magaslott előttem. Rajt volt a nevem, az életkorom. Rajt vol még a halál napja, és ideje másodpercre pontosan megadva. Megnéztem az órám. A kijelzőjén éjfél múlt hét perccel, tizennyolc másodpercel. A sírkövön lévő idő szerint pont 2 perc múlva már halott vagyok. Ekkor valaki/valami hátrarántott, és elestem. A gödör pont olyan hosszú volt, mint én. A félholtak ásót fogtak, és elkezdtek betemetni.AZ utólsó amit láttam az egy ijesztő teremtmény volt. Megpróbálom leírni: Haja nem volt, csak kék bőr a fél fején. Az egyik orrjukából férgek lógtak ki. Az egyik szemgojója egy idegen csüngött ki a szemgödréből. A másik szeme tökfehér volt. A szájában a fogai feketék voltak.És a sír felé hajolt. csak a fejét láttam, de arra gondoltam, hogy inkább meghalok minthogy lássam.Már majdnem megfulladtam, mire az ágyamban felültem. A takaró, meg a párna a szoba legkülönbözőbb zugaiban. "
Én rászívtam. Ne akard te is!!!!!!!
Micsoda mesék, istenem :D :D Ez még mindig a XXI. század helló!!
Ezúton is üzenem minden szellemnek, kísértetnek, léleknek, nevezzük őket aminek akarjuk, hogy b@sszák meg a jó k*rva anyjukat! :D
01:04-es, amúgy egy másik kérdésnél meg úgy tálalod a mesédet, hogy horrorálmaid voltak. (vagy lehet más írta azt)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!