Mit csinálnak a kísértetek, ha elkezdem szidni őket trágár szavakkal?
1. Ne hívd oket kisérteteknek! A "lelkek" kifejezést jobban szeretik
2. Ne szidd oket!!!!!!
Ez tényleg nem vicc... Nálunk voltak lelkek és ne tudd meg mit csináltak..
22:47!
Mesélj mit csináltak? Ez érdekelne.
Semmiképp se szidd őket! Én láttam az első White Noise-t nem tetszett annyira.
Tavaly ősszel nálunk voltak táncoló fények a falamon. Elalvás előtt láttam őket, mindig akkor mikor már mindenki aludt rajtam kívül. Nagyon megijedtem először, nem tudtam levenni róla a szemem de békésnek tűnt és pár nap múlva megszoktam. Kicsivel később eltűntek. Nem "kommunikáltunk"
22:27 mit csináltak nálatok?
Elso vagyok!
Megbolondítottak minket... Ezt nem lehet elmondani, ezt át kell élni! Néha nem hagytak aludni, néha láttuk oket.. Vagyis én mindig láttam!
Az apámat az alkoholizmusba kergette, minden nap veszekedésbe torkollott csak úgy elozmények nélkul. Megszálltak minket és tonkre tettek.
Apám még a mai napig nem tud aludni, de mi már elkoltoztunk. Mikor pár hónappal ezelott, vagy egy éve beszéltem vele, azt mondta, hogy látja és hallja oket, nem tud aludni...
De még az is kozbe járult, hogy az a ház utálattal épult, és nem szeretettel. Ez nagyon sokat számít! A negatív enegria oda vonzotta oket.
A káromkodás és a trágár szavakkal szidás is rossz energiát bocsátanak ki, tehát nem szukséges pont a lelkeket szidni, elég ha megérzik a gyuloletet. Az ilyen kérdéseken meg gondolkozz el, ez nagyon nem vicces! Aki átéli mindezt, annak legalább is nem az.
Néha azt hittem, hogy elnyel az éjszaka és sosem lesz reggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!