Ejszakankent valami jarkal az ablakom alatt meg a hazunk elott van 1 szemetes azt rugdossa mindig. Eddig csak a fejet lattam ma ejjel 3 ora korul olyan 170cm magas lehet massal is tortent mar ez mi lehet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 03:20
21/32 anonim válasza:
én komolyan rákiabálnék h : "hülye s*ggfej ne rugdosd a kukát,guberálj más házánál!!" jah meg jót mondott az eggyik: vedd fel kamerával.
22/32 Won válasza:
A választ tényleg ez adja meg! Minek találgassunk, ha van lehetőség megfigyelni, akármilyen úton. Ha tényleg nem mered
megnézni, videózd le, legalább mi is jól járunk. Irány youtube-ra és mi mi eldöntjük, mi volt.
Hajrá!
Won
23/32 anonim válasza:
NE FOSSÁ NÉZZÉ KI!!It kérdezõsködsz ahelyett hogy ki néznél!!Ezt én nem értem,miért félsz???Ki nézel és látni fogod hogy semmmi külünös nincs kinn!!Max hogy a hajléktalanak különösen büdös szaga van!!MENJÉL ÉS NÉZZÉL KI ÉS NE MINKET FÁRASSZ A KÉRDÉSSEL!!!!!-.-"
24/32 anonim válasza:
jól beszélnek az előttem kamerázd le, én nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lehet ez! :D
25/32 anonim válasza:
Vigyázni kell, mostanába sok szörny szokott rongálni este az utakon!lehet hogy egy 170cm hosszú fej aminek testrészei vannak!veszélyes! ha ránézel akkor takony jön ki a füleden!
Szeret kukát rugdosni meg szemetes zsákot széttépni!
26/32 anonim válasza:
Szegény kérdező megpróbálta felvenni de meghalt.
27/32 anonim válasza:
hoppá lebuktam...:P Sorry én szoktam arra kukákat rugdosni nem tudtam h zavar téged :S
29/32 anonim válasza:
Már talán jól lakott és elkésve érkezik a válasz...
De, Erdélyben lakik / lakott a Kérdező. Lehet, egy 170 cm-es medve volt...
A kérdező meg bundában guberáló csövesnek nézte és hátba vágta a serpenyővel... (?)
30/32 A kérdező kommentje:
hajlektalan volt
2013. ápr. 20. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!