Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény lehet ez az...

Milyen lény lehet ez az öregasszony?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt csütörtökön megyek haza a Karate edzésemről . Egy kis faluban lakok vonattal vagy busszal járok egy közeli nagyobb városba Karate edzésre . Tehát jövök haza fáradtan útközben egy öreg nő úgy 60-70 év körüli lehetett megy át előttem az úton . Mikor átért az úton meg állt . Mikor én is átértem a szemembe nézett és elkezdett mondani valami héber szöveget ( igen tanulok héberül de nem rég kezdtem nem értettem semmit abból amit mond ) . Kidülledt szemekkel bámult az arcomba és megfogta a vállamat , olyan erősen szorította hogy piros lett . Próbáltam elmenni de nem engedett , megütni nem akartam . Hirtelen elkezdett gyengülni a szorítása és az öreg asszony össze esett előttem , nem volt nálam telefon ezért gyorsan hazaszaladtam nem volt már messze a házunk egy 5 percre futva még közelebb . Futottam futottam . Elmondta az anyámnak mi történt persze kételkedve állt a dolgokhoz . Mikor oda értünk persze most már telefonnal a kezünkbe a nő eltűnt és nem telt el néztem a karórámat csak 7 perc telt el . Egész este róla voltak rémálmaim hogy késsel szurkál hogy elevenen eléget , tehát minden megfordult a fejembe . Tegnap szintén volt programom a városban igyekeztem Sötétedés előtt haza érni persze ahogy a horror filmekben lenni szokott csúsztak a dolgaim . Azzal a vonattal jöttem haza mint tegnap, persze sokkal jobban siettem mert féltem . Megint megláttam az öreg nőt éppen az önkormányzat parancsára elültetett rózsákat kapálta . Ezt úgy kell elképzelni hogy az önkormányzat a falu szépítése érdekében különböző helyekre virágokat ültet na itt éppen rózsa volt . Az öreg nő kapált és mondta a héber szöveget megint , gondoltam csak egy dilinyós öregasszony de nem akartam kétségek között élni hát oda mentem hozzá és megkérdeztem emlékszik e rám tegnapról mi történt magával jól van láttam össze esett de mire vissza értem a segítséggel eltűnt . Rám nézett megint a szúrós tekintetével nézett közelebb jött el dobta a kapát . Elkezdett a szeme vörösleni a teste nagyobbodni , változni szó szerint átalakult. Hogy mivé én sem tudom egy kentaúrhoz hasonló lénnyé de az alsó teste nem ló volt hanem valami medveféle . Elkezdett megint magyarázni héberül persze én nem értettem de nem tudtam a lábaim földbe gyökereztek majd elájultam . És reggelre az ágyamba ébredtem . Kérdeztem anyámat mi történt velem elmondtam neki az öregasszonyos történetet megint de persze nem hitt nekem . Elmondása szerint tegnap pontosan hazajöttem megfürödtem és el mentem aludni . Nem gondoltam hogy ilyen megtörténhet valaha is velem . A mai napot a faluban sétálgatva töltöttem . Most nem volt este kb . fél négy körül lehetett , az öregasszonyt most az Árpád utcai. ABC-nél láttam épp a boltból jött ki . Megint az érzés támadt rám hogy meg kell tudnom mi van hát elmentem hozzá és megkérdeztem mi történt velem tegnap . Mint én gondoltam róla ő sem gondolt mást akkor rólam dilinyós . Én medvetestű ugyan fiam . Egy egyszerű öregasszonynak látszott de amikor belenéztem a szemébe láttam a medvetestű lényt , féltem a közelében lenni . Győzködtem hogy nekem elmondhatja , nem fogom elárulni senkinek megakarom tudni ezeket a dolgokat , megint mondta nem tud nekem segíteni de én győzködtem . Míg elfeledkezett magáról és megint elkezdte mondani a magáét héberül . Hirtelen mintha benne akadt volna a szó . Tudta már nem titkolhat előlem semmit . Gondoltam én . Persze nem így volt letagadta hogy héberül beszélt volna . Győzködtem győzködtem de nem mondott semmit . Féltem tőle hát hagytam . Hülyének nézett és gondolom lesznek itt olyanok akik csak viccelődni fognak a kérdésemmel de aki komolyan tudna segíteni írja le a válaszát ide ha ide nem akarja írhat privátot a kérdés milyen lény ez az öregasszony ?
2012. júl. 28. 21:58
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Anderzen vagy aranyapám!

Esetleg túl sok volt a kokó -.-

Vaaaaaaaaaaaaagy lehet hogy. EGy macinyanyával találkoztál aki a pedomacik családjába tartozik!!!!

2012. júl. 30. 16:02
 42/54 anonim ***** válasza:
Tudtam,hogy nem tanulsz héberül!!
2012. júl. 30. 16:50
 43/54 anonim válasza:

Hát ezen besírtam! XD

Mindjárt megnézem szektás postást :D

2012. júl. 30. 17:25
 44/54 A kérdező kommentje:
A szektás postás story szerintem jó ez is jó ez inkább már humor kategória XD A NÉMET LAJOS FÖLDJÉN SZiILVÁT SZED ÉN EZEN RÖHÖGTEM XD
2012. júl. 30. 17:29
 45/54 anonim ***** válasza:
Írjál még hazugságokat! Meg ha ilyet írsz legalább egy könyv kiadónak írd le ;)
2012. júl. 31. 23:12
 46/54 anonim ***** válasza:
Vagy élénk a fantáziád érdemes lenne könyvet írnod, vagy egy dilinyos elmebeteggel találkoztál, akibe épp Te képzeltél bele butaságokat. De ne fantáziálj olyan dolgokat, ami nem létezik, vagy ha még is akkor ismétlem írd le egy könyv formába.
2012. aug. 1. 14:19
 47/54 anonim ***** válasza:
Jelentsd mindenekelőtt a katasztrófa védelminek!
2012. aug. 1. 23:54
 48/54 anonim ***** válasza:

Az agyadra ment a hülyeség!

Az öregasszony emberi lény, mint te is...

2012. aug. 5. 03:08
 49/54 anonim ***** válasza:
ember te beteg vagy XDDDD
2012. aug. 6. 16:31
 50/54 anonim ***** válasza:
Amúgy te hány éves vagy?
2012. aug. 7. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!