Mi volt a legfélelmetesebb élményed a természetfeletti lényekkel kapcsolatban?
Nekem életem során rengeteg természetfletti dolgokat hallotam vagy láttam . sokszor megálmodtam pontos jövőmet ( pl4 évesen egy helyszint és hogy mit csinálok , és ez megtörtént kb 12 éves koromban )
Mindig is hangokat hallotam láttam árnyokat , sokan nem hittek nekem ....://
volt mikor felébredtem és egy árny bámult a sarokbol .
4 éves koromban mikor késő este az ágymon feküdve nézelödtem és nem voltam álmos akkor egy öltönyös férfi árny jött lefele a lépcsön ... ahogy a lépcsőn lépkedett és halladszódott ahogy nyikorog a lépcső...soha nem tudom ki verni a fejemből ..nagyon ijesztő volt ...még a mai napig látom néha ... 3 éve amikor felébredtem és az asztalomnál egy alacsony kb 6 évesnek kinéző szakadt vizes ruhában lévő fekete maszatos kislány állt és hosszu fekete kócos haja volt ( kb mint a samara ) és hirtelen felém suhant és a két vállamat fogva rázott miközben azt mondta :
-Segiiiiiiiiits!!!!!
azt hitték hogy megbuggyantam meg hogy pszihiátriai söpredék vagyok . az egyik unoka tesomnak elmondtam éső hitt nekem mert ő hisz az ilyenekben és azt mondta hogy lehet hogy valami félig médium lehetek vagy az az árny engem megszállt
elkezdtem kutatni és egyik ismerösöm , neki volt része egy szellem idézésben kiskorában kb 12évesen és sikerült is ő maga mondta hogy akit megidéztek a szobában maradt és minden este a testvérével éreztéka hideget meg ahogy rálehell , anyukája soha nem hitte elneki és szerencséjére elköltöztek . és mikor utoljára járt ott mesélte nekem hogy ugyan ugy erezte a hideget ésa lehelletét .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!