Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az lehet, hogy démonnal...

Az lehet, hogy démonnal találkoztam? Többi lent

Figyelt kérdés
Egyszer télen este felé egyedül voltam itthon és akkor történt,hogy egy fekete alak állt meg előttem többször is. Éjjelente mintha sikoltást hallottam volna. Legtöbbször ha felébredtem akkor már ott ült az ágyamon. Ha felkapcsolom a villanyt néha akkor is ott marad. Próbáltam szóra bírni,de nem válaszolt,csak rám néz. Amikor kimentem a konyhába vízért,akkor a tükörben láttam. Mert amikor kimegyek ugye akkor egyből 2 tükör van ott. Éjjelente már ezért nem szerettem kimenni,mert a sötétben nem valami kellemes ilyet látni. A mai napig még néha feltűnik. Mit akarhat tőlem ? Ártó szándéka is lehet ?
2012. júl. 15. 15:34
1 2 3
 21/21 Vad-Ász ***** válasza:

szerintem ez egy asztrálszellem(mi síkunkon maradt lélek)akik azért maradnak itt mert: -öngyilkosok lettek,.-megöltek valakit.-az ilyen emberek lelke ittragad.

.............

amit az előző irt...ingázd ki.

fogj egy nyakláncolt egy könnyű kis medállal,tekerd a mutató és középsőuljadra 1x majd lógatsd le...

-először köszönj.

-majd mond hogy: -a körbekörbe az igen .. a jobbra balra pedig a nem. -rendben?

és ha elkezd nagyobb köröket leirni az ingád a levegőben van ott valaki.

-kérdezd meg hogy férfi-e és ha köröz megy akkor az ha pedig jobbra balra megy akkor nem.

(kérdések.pl.:-ház előző tulaja vagy?....rokonom vagy?...megöltek?...meghaltál?...stb...)

amikor kédezel valamit ugy kérdezd hogy igen nem válaszlehetőség legyen.

--A VÉGÉN KÖSZÖNJ EL TŐLE!!!(ez a legfontosabb).

2014. márc. 18. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!