Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az lehet, hogy démonnal...

Az lehet, hogy démonnal találkoztam? Többi lent

Figyelt kérdés
Egyszer télen este felé egyedül voltam itthon és akkor történt,hogy egy fekete alak állt meg előttem többször is. Éjjelente mintha sikoltást hallottam volna. Legtöbbször ha felébredtem akkor már ott ült az ágyamon. Ha felkapcsolom a villanyt néha akkor is ott marad. Próbáltam szóra bírni,de nem válaszolt,csak rám néz. Amikor kimentem a konyhába vízért,akkor a tükörben láttam. Mert amikor kimegyek ugye akkor egyből 2 tükör van ott. Éjjelente már ezért nem szerettem kimenni,mert a sötétben nem valami kellemes ilyet látni. A mai napig még néha feltűnik. Mit akarhat tőlem ? Ártó szándéka is lehet ?
2012. júl. 15. 15:34
1 2 3
 11/21 kapasz válasza:
Valószínüleg egy árnylény volt ilyenek előfordulnak de nem túl gyakran van hogy lepaktálnak egy házhoz ezek nem szellemek nem tudni hogy jöttek létre de ártani nem tudnak befolyásolni se és nem egy volt emberi lélek tartsd távol tőle magad és igaz valamikor nincs arcuk ez a nevükben is benne van árny legtöbbször mint egy 3D-és árnyék
2012. júl. 18. 14:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Na ez kellett így éjfélkor :S

Amúgy tuti nem fog bántani, azt már megtette volna, amúgy lány vagy?

2012. júl. 19. 00:17
 13/21 anonim ***** válasza:
hallottam hasonlót. ne higyjetek papnak de az volt a megoldás hogy elmondott valaki 1 miatyánkot és amikor annál a résznél tartott hogy: de szabadíts meg a gonosztól eltűnt a szellem/lény
2012. júl. 22. 15:46
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok lány és ez nagyon zaver ez a rák tudja mi démon köcsög szellem kísértet vafgy mi a rák
2012. júl. 22. 20:39
 15/21 anonim ***** válasza:
szerintem rossz szellem ..
2012. júl. 24. 03:33
 16/21 A kérdező kommentje:
De biztos hogy ez nem démon?
2012. aug. 2. 19:08
 17/21 David82 ***** válasza:
Valószínűleg nincs ártó szándéka. Vagy egy kísértet, vagy egy árnyékember. Egyiküktől sem kell félned, de tudom, kellemetlen lehet ilyet látni.
2013. ápr. 3. 17:06
 18/21 anonim válasza:
ingázd ki esetleg, hátha megtudsz valamit :O
2013. ápr. 4. 18:57
 19/21 anonim válasza:
nincsen se demon se szellem lehet h a satan akar toled vmit vagy ISTEN igy teszi probara a hitedet
2013. júl. 25. 12:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Isten soha nem teszi próbára a hitedet!!!! Egy démon meg nem éjjelente fog rémisztgetni, azok nem olyanok. Csak valami hülye szellem, de ártani nem tud. Ha tudna, nem nézegetne téged hanem bántana. Az egyetlen amivel ártani tud, hogy megijeszt azzal hogy ott van.
2013. nov. 23. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!