Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy győzem le a szellemektől...

Hogy győzem le a szellemektől való félelmem?

Figyelt kérdés
Szerencsére még nem láttam egyett sem és nem is szeretnék. viszont hiszem hogy léteznek. éjszaka mikor párom dolgozik nem merem kikapcsolni a tv-t nem akarok sötétbe maradni.. egyszerűen félek hogy megölnek bántanak vagy valami lehet hülyeség de így van
2012. júl. 13. 16:46
1 2
 11/13 anonim válasza:
szellemek vannak!
2012. aug. 1. 23:26
 12/13 Paget válasza:
Én is hiszek bennük de még egyet se láttam és nem is szeretnék! ez hülyén hangozhat de a semmitől félünk mert pl ha ott ül egy szellem az ágyadon és csak néz rád és néz akkor már rég lehetett cserélni a pelust!
2012. aug. 4. 15:12
 13/13 anonim válasza:
Nem fognak bántani ne izgulj! Csak akkor esetleg hogyha valami bevégezetlen ügyük van veled de nem valószínű és akkor sem ölnek meg csak kísértenek de ne félj tőlük!
2012. aug. 12. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!