Hogy győzem le a szellemektől való félelmem?
Figyelt kérdés
Szerencsére még nem láttam egyett sem és nem is szeretnék. viszont hiszem hogy léteznek. éjszaka mikor párom dolgozik nem merem kikapcsolni a tv-t nem akarok sötétbe maradni.. egyszerűen félek hogy megölnek bántanak vagy valami lehet hülyeség de így van2012. júl. 13. 16:46
12/13 Paget válasza:
Én is hiszek bennük de még egyet se láttam és nem is szeretnék! ez hülyén hangozhat de a semmitől félünk mert pl ha ott ül egy szellem az ágyadon és csak néz rád és néz akkor már rég lehetett cserélni a pelust!
13/13 anonim válasza:
Nem fognak bántani ne izgulj! Csak akkor esetleg hogyha valami bevégezetlen ügyük van veled de nem valószínű és akkor sem ölnek meg csak kísértenek de ne félj tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!