Igazi dinoszaurusz tojást találtam?
Az előző kérdésemben már írtam, hogy korábban láttam egy troodonra hasonlító lényt az erdőben. Múlthéten visszamentem, hogy lefényképezzem, de csak egy kerek gödröt találtam a földben, benne 8-10 hosszúkás tojással. Kisebbek voltak, mint egy strucctojás, és sötétebb színűek, hasonlóan egy emu tojáshoz. De ezek valamivel annál is kisebbek voltak, és hosszúkásak.
Megfogtam hármat, és elkezdtem rohanni. Kettőt elejtettem, de az egyiket sikerült elhoznom.
Te, agyoniskolázott! Teljesen nyilvànvaló, h poénnak szánta a dolgot úgy előadva, h nem alpári viszont piszkosul poénos, humoros.
Egyébként milyen szó az, h "oltogatni"? Tán cigány származású vagy?
Ki állította, h hülye? Ellenkezőleg: az itteni elvárásoknak megfelelően tud kérdést megfogalmazni és leírni, normális hangnemben válaszol, van humora, és elismerésre méltó, h ennyit tud a dínókról.
És, h ne csak Off legyen: Mikor mellékelsz képet, a tojásaidról? ;-)
Sajnálom, nem bántani akartalak, de ez ugrott be. Oltogatás helyett használhatnàd az ugratni, viccelődni, trèfálkozni, idétlenkedni szavakat.
No, mi a helyzet a tojásokkal? :-)
Én szeretem a troodonokat, jópofák. Legalábbis a t-rex expresszben a kalauz egy troodon. Komolyan, nézzétek meg a minimaxon. :D
Úristen, elképzeltem ahogy egy ôrült dínórajongó, a kezében három tojással lélekszakadva rohan a troodon-anyuka elôl, kettôt elejt, egy maradt, hazaviszi...milyen menô filmet lehetne ebbôl csinálni. Úgy fejezôdne be, hogy a kérdezô otthon kiköltöti a tojást, kikelne a kis troodon, elszaporodnának és újra itt lenne a dínók kora. de most jutott eszembe hogy tegyük fel hogy troodon tojás. Ugye kell egy nôstény ami tojta. Meg kell egy hím amivel párzott. A nôsténynek és a hímnek is vannak 'szülei' meg 'tesói'. És azok hol vannak? Kicsit jobban kéne tudod kamuzni. De igazából az is elôfordulhat hogy ezek másik dimenzióban lévô dínók, csak idetévedt egy,te meg sikeresen elszedted szegényke tojásait. Szégyeld magad!
:) feldobtátok a napomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!