Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igazi dinoszaurusz tojást...

Igazi dinoszaurusz tojást találtam?

Figyelt kérdés

Az előző kérdésemben már írtam, hogy korábban láttam egy troodonra hasonlító lényt az erdőben. Múlthéten visszamentem, hogy lefényképezzem, de csak egy kerek gödröt találtam a földben, benne 8-10 hosszúkás tojással. Kisebbek voltak, mint egy strucctojás, és sötétebb színűek, hasonlóan egy emu tojáshoz. De ezek valamivel annál is kisebbek voltak, és hosszúkásak.

Megfogtam hármat, és elkezdtem rohanni. Kettőt elejtettem, de az egyiket sikerült elhoznom.

#tojás #dinoszaurusz #strucc #Troodon #dinoszaurusz tojás
2012. júl. 7. 14:28
1 2 3 4 5
 31/41 Ben Mickering válasza:
33%
ti igen gyagyák! most mit kell oltogatni? majd akkor oltogassátok ha kiderül hogy tényleg valami nagyot fedezett fel! egyébként meg, láttátok? Nem! akkor miből gondoljátok hogy ő egy hülye??????? amm meg szerintem a gyakorin nem oltogatni kêne valakit hanem tanàcsot adni!!!! -.-"
2012. júl. 12. 09:45
 32/41 nevem-senki ***** válasza:

Te, agyoniskolázott! Teljesen nyilvànvaló, h poénnak szánta a dolgot úgy előadva, h nem alpári viszont piszkosul poénos, humoros.

Egyébként milyen szó az, h "oltogatni"? Tán cigány származású vagy?

2012. júl. 12. 12:52
 33/41 nevem-senki ***** válasza:

Ki állította, h hülye? Ellenkezőleg: az itteni elvárásoknak megfelelően tud kérdést megfogalmazni és leírni, normális hangnemben válaszol, van humora, és elismerésre méltó, h ennyit tud a dínókról.

És, h ne csak Off legyen: Mikor mellékelsz képet, a tojásaidról? ;-)

2012. júl. 12. 13:01
 34/41 anonim ***** válasza:
"hát jó poén" :))...csak az a bökkenő,h a dinoszaurusz,nem természettfeletti lény
2012. júl. 12. 13:10
 35/41 anonim ***** válasza:
Valóban nem, de az, hogy miért császkál itt 65 millió év után mint ha mi sem történ volna, már inkább az, hova kellett volna írnia?
2012. júl. 12. 13:28
 36/41 Ben Mickering válasza:
26%
Nem vagyok cigány származású! ezzel nagyon mgbántottál.
2012. júl. 13. 11:22
 37/41 nevem-senki ***** válasza:

Sajnálom, nem bántani akartalak, de ez ugrott be. Oltogatás helyett használhatnàd az ugratni, viccelődni, trèfálkozni, idétlenkedni szavakat.

No, mi a helyzet a tojásokkal? :-)

2012. júl. 13. 16:22
 38/41 anonim válasza:
Most akkor azt írod akartál menni lefényképezni, azt mivel akartad? Na azzal a géppel csinálj egy képet a tojásról, már itt sántít a dolog :P
2012. júl. 19. 15:01
 39/41 anonim ***** válasza:

Én szeretem a troodonokat, jópofák. Legalábbis a t-rex expresszben a kalauz egy troodon. Komolyan, nézzétek meg a minimaxon. :D

Úristen, elképzeltem ahogy egy ôrült dínórajongó, a kezében három tojással lélekszakadva rohan a troodon-anyuka elôl, kettôt elejt, egy maradt, hazaviszi...milyen menô filmet lehetne ebbôl csinálni. Úgy fejezôdne be, hogy a kérdezô otthon kiköltöti a tojást, kikelne a kis troodon, elszaporodnának és újra itt lenne a dínók kora. de most jutott eszembe hogy tegyük fel hogy troodon tojás. Ugye kell egy nôstény ami tojta. Meg kell egy hím amivel párzott. A nôsténynek és a hímnek is vannak 'szülei' meg 'tesói'. És azok hol vannak? Kicsit jobban kéne tudod kamuzni. De igazából az is elôfordulhat hogy ezek másik dimenzióban lévô dínók, csak idetévedt egy,te meg sikeresen elszedted szegényke tojásait. Szégyeld magad!

:) feldobtátok a napomat :)

2013. dec. 31. 16:51
 40/41 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok azt kifelejtettem hogy a dínók kur-vára nem természfeletti lények!
2013. dec. 31. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!