Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igazi dinoszaurusz tojást...

Igazi dinoszaurusz tojást találtam?

Figyelt kérdés

Az előző kérdésemben már írtam, hogy korábban láttam egy troodonra hasonlító lényt az erdőben. Múlthéten visszamentem, hogy lefényképezzem, de csak egy kerek gödröt találtam a földben, benne 8-10 hosszúkás tojással. Kisebbek voltak, mint egy strucctojás, és sötétebb színűek, hasonlóan egy emu tojáshoz. De ezek valamivel annál is kisebbek voltak, és hosszúkásak.

Megfogtam hármat, és elkezdtem rohanni. Kettőt elejtettem, de az egyiket sikerült elhoznom.

#tojás #dinoszaurusz #strucc #Troodon #dinoszaurusz tojás
2012. júl. 7. 14:28
1 2 3 4 5
 21/41 Napkiraly ***** válasza:
igazad van, régen volt a biológiaóra. De még a hüsvéti nyuszi titkos tojóhelyét megtalálhatta. Szerencsére a télapó tojóhelyére esélye nincs, az itt van a kertem végében egy kis fülkében
2012. júl. 7. 23:32
 22/41 chrishu ***** válasza:
0%
Hm... Menj el 1-2 ismerősöddel a fészekhez, fényképezőgépekkel és valami kisebb szúrófegyverrel. Ha jön az a lény akkor fussatok! A szúrófegyvert csak végszükség esetén használjátok!
2012. júl. 8. 11:53
 23/41 anonim ***** válasza:
Nem hülyeség. Egy párhuzamos világból átjöhetett-tételezzük fel,hogy dodekaéder univerzumban élünk-és láthattad. Harry Harrison-Édent triológiáját olvastad? Könyvtárban tuti megleled. Van az Édentől nyugatra és Fagyos Éden c. rész.
2012. júl. 8. 12:27
 24/41 anonim ***** válasza:
Esetleg ez valahol É. Magyarországon történt? Tényleg láttad?
2012. júl. 8. 12:29
 25/41 chrishu ***** válasza:
Tényleg, a Börzsönyben történt? Mert én ott lakok és láttam tegnap az erdőbe valamit mozgolódni
2012. júl. 8. 13:44
 26/41 A kérdező kommentje:
A Bükkben.
2012. júl. 8. 14:06
 27/41 nevem-senki ***** válasza:
Jól nyomjátok srácok! Potyogtak a könnyeim...,ez lett a kedvenc témàm.:-)
2012. júl. 8. 15:26
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Ugye láttad Jurassic Park 3-at és azt,hogy mit műveltek a raptorok miután elvitték a tojásaikat?! :P
2012. júl. 9. 13:30
 29/41 anonim ***** válasza:
és a Denver dinó?????? a jóbarát...
2012. júl. 10. 13:05
 30/41 anonim ***** válasza:
Általában itt védem az embereket de ez most tényleg szánalom. megtalálták a kamu képed fogadd el. Ne mondd azt h nem ugyanaz a kép.xD Amm én ismerem ezt a tojást és láttam amikor kitojta a kutyám.
2012. júl. 10. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!