Vannak fennmaradt könyvek, értéktárgyak, naplók vagy akármilyen személyes tárgyak a salemi boszorkányperek idejéből vagy a boszorkányüldövés idejéből?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a téma. Ha egy múzeumban vagy esetleg a ti családotoktól valami megmaradt érték mint már említettem napló, könyv vagy akármi ilyesmi.
Ha tudtok erről akrámit is, igazán megköszönném, ha elmondanátok :)
2012. júl. 7. 13:20
1/3 anonim válasza:
Az esély, hogy találsz ilyet egyenlő a 0val. Aki tudta az már rég begyűjtötte az ilyet. Sok sikert a kereséshez!!!:D
2/3 anonim válasza:
Ha jól tudom a teljes maleus malificarum letölthető interneten. Bár nem tudom magyar fordításban is letölthető e. Az eredeti ugyanis latin. Sok per jegyzőkönyve is fent van, ha tudod milyen néven kell keresni.
3/3 anonim válasza:
A Boszorkányköny c. könyv a boszorkányperek áldozatairól íródtak, mindenkinek szenteltek egy külön bekezdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!