Számmisztikai számolót hol találok, amely megmondja, melyik személyes évemben vagyok, melyik hónapban! és napon!?
Könyvet tudnék ajánlani: Székelyhidi Ágnes: Számmisztika I., II., III. (az utolsó kötet leginkább a párkapcsolatokról szól).
Hogy melyik személyes évedben vagy, te is ki tudod számolni: 2 + 1 + 2 + szül.hó + szül.nap = x. Hogy mit jelent az adott év, arra ott a válasz a már említett könyvekben.
nagyon egyszerű a személyes év meghatározása: 2012+saját születési hónapod+saját születésnapod
addig adod össze, míg egyjegyű számot kapsz....ez a személyes éved...
a többit nem tudom...
amennyiben a te személyes hónapod még nem volt ebben az évben, akkor az előző év számát vedd alapul...pl. ha novemberben születtél, az még nem volt az idén, ezért 2011-gyel számolj!
utánanéztem a többinek is...
személyes hónap: személyes éved száma+ az aktuális hónap száma
személyes nap száma: személyes éved száma+ az aktuális hónap száma+ az aktuális nap száma
mindig addig kell összeadni, míg egyjegyű számot kapsz, kivéve, ha 11-re vagy 22-re jön ki, mert ezek mesterszámok
bocs, a személyes napot rosszul írtam, így a helyes:
A személyes hónap számához hozzáadod a naptári nap egyjegyűre egyszerűsített számát, majd az összeget is egyjegyűre egyszerűsíted. Az így kapott szám a személyes nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!