Van valaki, aki a személyes adatok alapján tud jósolni?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne ezt megtudnom, mert az életem egyre kilátástalanabb...és már nem tudom hogyan lehetne változtatni. Szeretném megtudni, hogy a jövőben mi vár rám. Van valaki, aki foglalkozik ilyesmivel? Kérlek ne nézzetek hülyének! Komolyan gondolom! Köszönöm.
nem nézlek hülyének, de segítenék: felejtsd el ezt az egészet.
olyan nem létezik, hogy jóslás, jövőbelátás, mikulás, vámpírok és testelhagyás.
a jóslás egy "szakma". csalók űzik, hogy a naív emberektől pénzt csaljanak ki
2011. nov. 20. 19:07
2/13 A kérdező kommentje:
Igazad van...köszönöm.
Csak már el vagyok keseredve és erre is gondoltam.
2011. nov. 20. 19:13
3/13 anonim válasza:
nem fog megnyugtatni, de nagyon sokan vannak még ugyan ilyen helyzetben. sőt, van akinek sokkal rosszabb
2011. nov. 20. 19:15
4/13 anonim válasza:
Ez a saját honlapom én foglalkozom ilyesmivel,és nem kérek érte semmit [link]
Írj privit. Esetleg skype név,,
2011. nov. 20. 19:16
5/13 anonim válasza:
Ha jót skarsz magadnak, elfelejted ezt az egészet. Inkább beszélgess el egy pszichológussal, ha padlón vagy.
2011. nov. 20. 19:39
6/13 anonim válasza:
Vannak különleges dolgok, de olyan hogy paranormális olyan nincs, vagyis van, de a szó valódi értelmében. Paranormális az a dolog ami a mai tudomány állásával ellentétes, nem magyarázható.
Tehát a természetfölötti nem létezik, de Isten igen.
Jobb esetben létezik a földön egy időben 10 ember(a 7 milliárdból) akinek bizonyítottan máshogy működik az agya vagy hasonló, és még ez sem jelent semmit!
Szóval a különleges emberek száma statisztikailag olyan kicsi, hogy felfoghatók nem létezőként.
2011. nov. 20. 19:39
7/13 anonim válasza:
én tudok hitelkártyaszámbólXD
2011. nov. 20. 19:51
8/13 anonim válasza:
Ez baromság!!!Én is voltam jósnőnál 3 éve 2ezer forintot kért 110km-t utaztam mitta,a nevemet sem tudta és mindent elmondott a múltamról,jelenemről ami 100%-ig fedte a valóságot,úgy,hogy semmit nem kérdezett és én sem mondtam semmit!Csak olyan nyilatkozzon róla aki már járt ilyen helyen!Nem az ezo tv-be kell betelefonálni,ott valóban lehúznak!Amit pedig a jövőmről mondoptt eddig minden bejött,még olyan is amire akkor azt mondtam,h ekkora baromságot,ez nem így lesz..És de!Sajnos a néni tavaly meghalt,úh kedves kérdező nem tudok segíteni,csak felháborított az előttem válaszolók negatív véleménye.
2011. nov. 20. 20:01
9/13 anonim válasza:
feltételezem csak átlagos dolgokat mondott, amik az emberek nagy részére igazak, de te többet láttál bele. ez már csak így működik
2011. nov. 20. 20:02
10/13 anonim válasza:
nem átlagos dolgokat mondott...minden elmondott és nem láttam bele semmit.mit mondtam,ez nem olyan min a tvben.általában hol igaz az mindenkire h elváltak a szülei,a dédijét ápolja,épp tanfolyamot végez,van egy halálos beteg nagymamája,épp szakitott egy szokevel egy barna iatt aki idősebb és van egy 10éves lánya aki nagyon szeret...és még sorolhatnám.ki kell próbálni,aki meg nem volt az nem tudhatja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!