Hogyan viselkednek a vérfarkasok / farkasemberek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 16:38
21/31 Magyar huszár válasza:
Ha teliholdas éjszakát követő reggeleken,meztelenül ébredsz,parkokban,erdőkben,állatkertben,és még a kezed is véres,akkor vegyél egy stukkert,csináltass egy ezüst golyót,és lődd fejbe magad! Csak akkor gáz,ha csak a haverjaid szívattak mikor mélyen aludtál! Lesz egy kis lelkiismeret furdalásuk!:)
22/31 Vizimalac válasza:
Ezt mi halandók nem tudhatjuk, csak egy vérfarkas tudja. Talán te leszel az első aki ezt igazám meg fogja tudni, ahoz viszont meg kéne figyelned egy vérfarkast, hogy hogyan viselkedik. Érdemes talán kiülnöd éjszakánként valahova ahol láthatsz vérfarkast, de érdemes jó sok élelmet és vizet is magaddal vinni. Másik lehetőség a filmek világa, de mint tudjuk abból sem bizonyítható semmi. Talán mégis jobb, ha kiülsz éjszakánként távol az emberektől, ahol csend van és nyugalom. Viszont pár év múlva írd le légyszi, hogy láttál-e vérfarkast illetve, hogy hogyan viselkednek. Ha nem válaszolsz erre a témára évek múlva sem, mi is fogjuk tudni, hogyan viselkedik egy vérfarkas. Igyekeztem nem trollkodni, remélem használható választ kaptál.
23/31 anonim válasza:
A kérdezőnek:Szívből ajánlom neked,ha még nem olvastad,Maggie Shtiefvater könyveit(Shiver,Linger,és Forever)Farkasokról és emberekről szól.Szép gondolatok és érdekes látásmód jellemzi.Nem az unalmas,csöpögős vámpíros,vérfarkasos story.Ha sokat álmodsz farkasokkal és érdekel a viselkedésük,akkor ezt neked írták.:)
24/31 anonim válasza:
vérfarkasok elég gyakran előkerülhetnek falvakban, tapasztalatból mondom (most le lehet hülyézni, meg drogosozni megkaptam már párszor, különösképp nem izgat mert amit láttam azt láttam és kész), de attól függ, hogy milyen vérfarkasra érted születettre aki még nem tud alakot váltani vagy egy "akarat nélküli" vérfarkasra, vagy egy olyanra aki már tud alakot váltani.....mind veszélyes nem igazán van különbség ;) de általában az emberek vonzódnak hozzájuk mégis gyűlölik őket...
25/31 anonim válasza:
A városokban is sok vérfarkas van, én is az vagyok, mert vér van a farkamban.
26/31 anonim válasza:
Ha nem leteznenek verfarkasok/vampirok akkor miert van az a fogalom verfarkas vampir???
27/31 anonim válasza:
valkűrök sem léteznek, sem küklopszok, akkor szerinted mégis miért vannak ilyen "fogalmak".
28/31 anonim válasza:
Honnan tudjátok hogy a kérdező a valóságra gondolt?Lehet hogy csak filmek belire pl a harry potterben.Ja és hogy léteznek e vagy nem annyi a válasz hogy:A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
29/31 anonim válasza:
Kedves tudazlan emberbarátaim.Attól , hogy még senkisem dokumentálta a vérfarkasokat még nyugodtan létezhetnek.
30/31 anonim válasza:
Szia en is az vagyok ha valamit meg akarsz tudni irj privibe es valaszolok!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!