Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan viselkednek a vérfarkas...

Hogyan viselkednek a vérfarkasok / farkasemberek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 26. 16:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Utolsó, te fel bírod magadban ébreszteni a farkast, az indiánok totem állatnak hívták, de szerintem maradjunk a lélek állatnál. Keress rá h therianthropy, ezen a neven foglalkoznak a lélek állatokkal.

Vannak vérfarkasok, de elég sok fajta létezik, van amelyik marással is lehetsz, de van amelyik fajtának csak születni lehet.

2012. jún. 27. 13:58
 12/31 anonim ***** válasza:
53%
Hogy válaszoljunk erre nem trollkodósan,mikor se vérfarkasok,se farkasemberek NEM léteznek
2012. jún. 27. 15:22
 13/31 Lilith1994 ***** válasza:
Kedves utolsó és ezt mivel tudod meg indokolni. bocsi de szerintem semmivel, mert nem tudni hogy az éjszaka leple alatt mi van kint... Attól hogy te még nem láttál ilyet(én sem) attól még létezhet.
2012. jún. 27. 18:58
 14/31 anonim ***** válasza:
Mer bárki az ég adta világon látott már? (szomszéd szenilis pistabácsi és a narkós h.lyegyerek nem számít)
2012. jún. 27. 19:11
 15/31 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy valaki feltesz ide egy kérdést akár hihető akár hihetetlen NEM tudtok normális stílusban válaszolni csak ilyen óvodás szinten.

Én is megírtam kulturáltan a válaszom anélkül hogy degradáltam volna kérdezőt.Ha csak baromságokat tudtok írni dedós szinten akkor kérlek inkább ne írj ide.

Egyébként nem tudom észre vetted e hogy milyen témakörbe is vagy....Tudtommal ennek ez a lényege.Vagy te mire számítottál hogy itt az időjárásról lesz szó? :D

2012. jún. 27. 20:20
 16/31 Lilith1994 ***** válasza:
Lehet hogy te ismersz szeniliseket és narkósoksat de mi nem. Szóval jah.
2012. jún. 28. 00:35
 17/31 anonim ***** válasza:

15-ös

Attól, hogy ez az ezotéria rovat, még lehet itt is normális kérdéseket feltenni, ez viszont egyáltalán nem az.

2012. jún. 28. 00:43
 18/31 anonim válasza:
0%

Egyáltalán nem léteznek vérfarkasok! :P

Ha te elhiszed az biztos olyan 3-4 éves agyi szinted van xdd

2012. jún. 28. 08:20
 19/31 anonim ***** válasza:

Mind 1.....Úgyse értitek.

Ennyi erővel írhatnék egy cserepes virágnak is.

Ahoz képest hogy nem ismertek drogosokat minden második válasz az hogy : drogos vagy,mit szívsz,Haluzol,3 éves vagy stb...

Az értelem csak úgy sugárzik belőletek :D:D grat.

Az hogy normálisan válaszolsz nem jelenti aszt hogy egyetértesz a kérdezővel.

2012. jún. 28. 10:02
 20/31 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Ha kevesebb ilyen filmet néznél akkor valószínűleg nem álmodnál velük:)

2012. jún. 29. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!