Hogyan viselkednek a vérfarkasok / farkasemberek?
Utolsó, te fel bírod magadban ébreszteni a farkast, az indiánok totem állatnak hívták, de szerintem maradjunk a lélek állatnál. Keress rá h therianthropy, ezen a neven foglalkoznak a lélek állatokkal.
Vannak vérfarkasok, de elég sok fajta létezik, van amelyik marással is lehetsz, de van amelyik fajtának csak születni lehet.
Az a baj hogy valaki feltesz ide egy kérdést akár hihető akár hihetetlen NEM tudtok normális stílusban válaszolni csak ilyen óvodás szinten.
Én is megírtam kulturáltan a válaszom anélkül hogy degradáltam volna kérdezőt.Ha csak baromságokat tudtok írni dedós szinten akkor kérlek inkább ne írj ide.
Egyébként nem tudom észre vetted e hogy milyen témakörbe is vagy....Tudtommal ennek ez a lényege.Vagy te mire számítottál hogy itt az időjárásról lesz szó? :D
15-ös
Attól, hogy ez az ezotéria rovat, még lehet itt is normális kérdéseket feltenni, ez viszont egyáltalán nem az.
Egyáltalán nem léteznek vérfarkasok! :P
Ha te elhiszed az biztos olyan 3-4 éves agyi szinted van xdd
Mind 1.....Úgyse értitek.
Ennyi erővel írhatnék egy cserepes virágnak is.
Ahoz képest hogy nem ismertek drogosokat minden második válasz az hogy : drogos vagy,mit szívsz,Haluzol,3 éves vagy stb...
Az értelem csak úgy sugárzik belőletek :D:D grat.
Az hogy normálisan válaszolsz nem jelenti aszt hogy egyetértesz a kérdezővel.
Kedves kérdező!
Ha kevesebb ilyen filmet néznél akkor valószínűleg nem álmodnál velük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!