KI látott már szellemet! Le írná nekem a történetet?
előző vagyok még mindig:
a történet: ez kb 3-4 éve történt,barátnőimmel 1 filmet néztünk az egyikük lakásában.a nagy szobában ültünk az ajtaja nyitva volt tehát mindent hallottunk volna ha valaki épp hazajön stb...volt 1 kutyájuk,mi valamiért leállítottuk a filmet mert kimentünk a konyhába vagy vmi hasonló,és nem volt nagy lakás a kutya viszont 1 skótjuhász volt szóval észrevettük volna a lakásban van....de nem volt...nem tudtuk hogy mi történhetett...ekkor kinyitottuk a bejárati ajtót és ott ült...behúzott fülekkel,farokkal és rémült szemekkel.mi is nagyon megijedtünk hogy kerülhetett ki a folyosóra....mivel az az ajtó nagyon hangosan csukódik-nyitódik akkor is ha óvatosan van kinyitva....ha huzat lett volna hallottuk volna hogy becsapódik az ajtó..mert ugye mint mondtam nyitva volt a nagy szoba ajtó ami 5 méterre van a bejáratitól....azóta se lett rá magyarázat mert minden esetben meghallottuk volna az ajtót...és kint se maradt a kutya véletlenül....furcsa eset volt.
Pár éve volt, hogy új házba költöztünk (panelbe), és az én szobámban még csak egy emeletes ágygy, egy szekrény, és a szekrényen egy tévé volt. Feküdtem a földön, és néztem a tévét. A fejemnél volt egy pohár víz. Egyszer csak érzem, hogy tiszta víz a fejem. Aztán megnéztem a poharat, és nem is borult fel, de még ráadásul tele is volt! Ugyanannyi amennyi eddig volt benne! Aztán szólok anyumnak, és mondja, hogy olyan mintha egy tálnyi vizet öntöttek volna a fejemre!
Ez húsvét krül volt, és előtte nem rég halt meg papám. Egyik barátnőm apuja ilyenekkel foglalkozik és azt mondta, hogy az papám szelleme volt.
És amúgy nem rég tudtam meg, hogy a házunk valami zsidó vagy milyen temetőre épült...
Előző vagyok (amúgy 14/l)
Az angol tanárom mesélte ezt az osztálynak: Az egyik ismerőse is tanár, és van 2 kisgyereke. Esténként, mikor a gyerekek már alszanak, ő nleül dogákat javítani. És szokott hallani mindenféle láncsörgésteket. Nagyon megijedt. Lement egy zseblámpával a pincébe, mert onnan hallotta és ott is felkapcsolta a lámpát. De nem volt ott senki, és a csörgés is elmúlt. Amint visszament, megint hallotta. Pár nap múlva már nagyon félt, ezért felkereste az egyik ezzel foglalkozó isme5rősét, aki azt mondta neki, hogy magabiztosan rá kell kiabálni a kopogószellemre és akkor elmegy. Este megint hallotta csörgést, le is ment megint a pincébe. És elkiáltotta magát, hangosan, magabiztosan, hogy: "Tűnj innen! Nem félek tőled!" És elvileg azóta már nincs ott semmiféle szellem.
Ui.: bocsi, hogy ilyen "tárgyilagosan" meséltem el, de most nem volt kkedvem a jó megfogalmazáshoz :)
Amúgy ajánlom a Szellemjárás c. sorozatot az Investigation Discovery-in (ID). Elég ijesztő, de szerintem nagyon jó! És elvileg igaz történetek alapján készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!