Sehogy nem tudod láthatóvá tenni, még ha léteznek is.
2012. jún. 18. 14:00
2/22 anonim válasza:
Idézd meg, tarts szeánszot. Kell pár gyertya, füstölő. Meggyújtod, leülsz törökülésbe (ja és éjszaka, sötétben), behunyod a szemed, és erősen koncentrálsz. Kérd, hogy jelenjen meg, és koncentrálj úgy ahogy tudsz. Csak akkor működik ha hiszel benne.
De vigyázz, nehogy megszálljon! Azért óvatosan!
2012. jún. 18. 14:00
3/22 A kérdező kommentje:
Akkor az mitől függ, hogy van, aki látja is őket, nem csak érzékeli? Ezzel a képességgel csak születni lehet? Kifejleszteni nem?
2012. jún. 18. 14:01
4/22 anonim válasza:
Lehetséges, de nem tudom. Próbáld megidézni.
2012. jún. 18. 14:04
5/22 anonim válasza:
Két dologtól lehet látható a szellem. Vagy te vagy elég érzékeny hozzá, vagy a szellem van olyan közel a fizikai valósághoz hogy a környezetéből elvont életerő segítségével látható állapotba kerül(nem feltétlen direkt). Régen a spiritiszták állítólag csináltak olyat hogy "materializáltak" szellemeket, de ezt nem feltétlen hiszem el. Ha lehetséges is, ne akard láthatóvá tenni a szellemet, mert azzal maximum a szenvedését tudod fokozni, vagy okozni, ha előtte nem szenvedett.
2012. jún. 18. 14:08
6/22 anonim válasza:
Kékcsillag-porral. Azt remélem tudjátok, nem a szellemre kell szórni, mert arra nem lehet, és különben sem tudod, hogy hol van, hanem a tükörre. Normális tükörben a szellem nem látszik, de ha kékcsillag-por van rászórva, akkor elszíneződik, ha a szellem előtte áll és az elszíneződés megmutatja az elhaladási irányát, mert arra sötétül.
2012. jún. 18. 14:27
7/22 anonim válasza:
Mi a bánat az a kékcsillag por?
2012. jún. 18. 15:49
8/22 anonim válasza:
Segítettem volna, el is mondhatnám, hogy mi az, de lepontoztak az "okosok", hát hallgassatok inkább rájuk.
2012. jún. 18. 15:51
9/22 anonim válasza:
A hagyomány szerint egyes napokon (a napfordulók és napéjegyenlőségek idején) a szellemvilág sokkal közelebb kerül a materiális világhoz, így könnyebben megidézhetőek. Egyes vidékeken a néphit számon tart olyan "átjárókat" ahol könnyen meg lehet idézni a látni kívánt szellemet (a legközelebbi ilyent Skóciában tudom).
Én amúgy személy szerint az ilyesmiben nem hiszek, de ha gondolod próbáld ki, legalább addig se fogsz unatkozni.
2012. jún. 18. 17:55
10/22 anonim válasza:
Látni nem láthatod, mivel valószínűleg nincs nyitva a homlokcsakrád. Hívj egy médiumot, ha a médium ügyes akkor létre tudja hozni az ektoplazma anyagot, amibe a megidézett szellem manifesztálódhat. Így minden átlagember számára láthatóvá válik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!