Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen folklór-, legendabeli...

Milyen folklór-, legendabeli lény neve, fajtája jut eszetekbe a leírásról?

Figyelt kérdés

Megjelenésre magas, vékony ; fakó, fehér bőrrel ; beesett, groteszk, ijesztő megjelenésű arccal ; hosszú ujjakkal és végtagokkal. Fekete leplet visel.

A hideg, sötét helyeket kedveli, a vámpírokhoz hasonlóan bántja az erős fény. Ezért jellemzően barlangokban, elhagyatott épületekben, pincékben él.

Veszélyes teremtmény annak ellenére, hogy hiányában van a fizikai erőnek. Intelligens, képes áldozatának gondolatait "megszállni", azokat érzi és manipulálja, akár az őrületbe kergetve ezzel. De már pusztán a bizarr megjelenése is valamennyire bénító hatású.

2012. jún. 2. 22:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Ez egy dementor lesz.
2012. jún. 2. 22:16
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
Lady Gaga
2012. jún. 2. 22:22
 3/16 SSJGoku ***** válasza:
61%
Orbán Viktor
2012. jún. 2. 22:24
 4/16 A kérdező kommentje:

Nem dementor, mert lábai vannak, nem lebeg, és van arca és jobban hasonlít egy emberre, mint egy dementor.

Lady Gaga nem lehet, mert ezeknek vagy rövid hajuk van, vagy teljesen kopaszok, szemben gagával.

Orbán Viktor sem lehet, mert mint mondtam, ezek a lények magasak, ellentétben Orbán Viktorral.

2012. jún. 2. 22:31
 5/16 anonim ***** válasza:

De gaga parókát hord.

egyébként ha láttál ilyen lényt miért nem kérdezed meg tőle?

egy papír csákó alu antennával megvéd a mentális támadásokkal szemben.

2012. jún. 2. 22:35
 6/16 A kérdező kommentje:

akkor lehet, hogy mégis gaga az :P

egyékbként nem mondtam, hogy láttam ilyen lényt, vagy hogy létezik, vagy hogy hiszek egyáltalán a természetfelettiben

csak kitaláltam, és elgondolkodtam, h régen is olyan sok baromságot kitaláltak az emberek, és még el is hitték, hátha ezt is kitalálta már valaki és nevet adott neki :D

2012. jún. 2. 22:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Többé-kevésbé talál a leírás a strigára, leszámítva azt, hogy a striga nem manipulálja áldozatait, csak simán megeszi és a fizikai erőnek sincs hiányában. Szóval igen, talált :D
2012. jún. 2. 22:50
 8/16 anonim ***** válasza:

Akkor maradjunk Lady strigánál.

A manipulálás pedig marad orbánnak mint képesség.

2012. jún. 2. 22:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Annunakik
2012. jún. 2. 22:56
 10/16 anonim ***** válasza:
lich
2012. jún. 2. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!